Nyårsafton


Hej hopp!
Idag är sista dagen på 2011 och jag har haft en bra år. Ikväll ska vi fira in det nya året tillsammans med svärföräldrarna. Vi ska käka trerätters och skåla i champagne vid midnatt, som man brukar göra på nyårsafton hehe...
Denna dag har jag och Erik tillbringat tillsammans med Bimbo och vi har haft riktig kvalitetstid! Vi vill ju såklart ta till vara på varje sekund vi har tillsammans med henne nu innan vi åker. Det har även varit superfint väder så vi passade på att dra ut till skärgården för att leka och fota lite. Dock var det så kallt så vi höll på att frysa ihjäl... Erik ville vänta in solnedgången och i efterhand kan jag säga att det var det verkligen värt, gud så fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsch till mig inför middagen.

Gott Nytt År Alla!

Se så vacker solnedgång över vänern. Erik är så duktig på att fota♥

Fredag 30 December 2011


Idag slutade jag redan klockan elva och passade då på att luncha med några av mina underbara vänner. Sen tog jag med Bimbo på en lekfull promenad:D Det var så skönt ute att jag aldrig ville gå in och inte Bimbis heller såklart! Nu drar jag och Erik en sväng till Karlstad för at kika lite i affärer, mysig fredageftermiddag dä:D


Vardagslyx hos JDH


Idag har jag unnat och göttat mig kan jag lova! Efter jobbet drog jag hem till JDH för att basta och bubbla. Hon är så söt som hade tänt ljus och dukat fram massa exotiska frukter. Vi kurrade ner oss i badet tillsammans med ett glas vitt och bara tjatade om allt mellan himmel och jord, sådär som bara hon och jag kan.
Ja, vad ska jag säga, det kan inte bli mycket bättre en mörk och kall vintereftermiddag. Vet dock inte om man ska kalla detta väder för vinter eller höst längre!?!
Kom nyss hem till mina två sötnosar här hemma och har myst ner mig i soffan med filt och vovven för att se på Ice age som jag såg gick på TV:n nu. Ikväll ska jag dra fram alla mina sommarkläder och se vad som ska få följa med på resan:)) Uhhh så göööött!!