Tokladdad!


Idag är jag lycklig! Jag har äntligen bestämt mig för att börja träna och jag är tokladdad:) Kan vara paniken för att jag om fem veckor ska få på mig bikinin igen (och det känns inte som läge för det just nu kan jag lova haha) men vad gör det, jag tar tillfället i ackt och bara kör.

Ja, nu ska jag väl inte överdriva, jag har ju inte börjat än men jag ska och eftersom att jag skriver detta här kommer jag på något sätt känna mig tvingad, bra va:) I helgen ska jag träna på gym och idag ska jag ta en riktig långpromenad i ett sådär lagomt snabbt tempo för att komma igång. Önska mig lycka till :D


L'oréal


Idag har det varit utbildningarnas dag. Jag har suttit på en stol sen nio imorse, det är jag inte van vid kan jag lova. Men det har varit en mycket lärorik dag och det har varit jätte kul:) Jag har bl.a lärt mig allt om L'oréals makeup sortiment och det är ju as kul, så har ni frågor kan ni fråga mig haha;)

Nu ska vi ta en kvällspromenad med vooven och sen ska jag skynda mig i säng, för imorgon ringer klockan tidigt! Natti Natti!!

Tisdag 29 November 2011


Idag skulle jag egentligen vara ledig men så blev det inte, det blev en heldag med jobb istället! Vi har nämligen kurs på jobbet nu på dagen och ikväll, direkt efter kursen drar jag iväg till Örebro på Lóréalutbildning.
Det är väldigt intressant kurs vi har idag på jobbet, som handlar om svinn (kanske inte låter så kul men det är det) och jag ser ännu mer fram mot utbildningen ikväll:)

Återkommer ikväll när jag är hemma igen och förhoppningsvis kanske kan dela med mig av något som jag lärt mig!:)
Ha en underbar dag♥