Sms: "Ett packet är på väg till dig"


Innan vi ens han boka resan till Thailand hann jag beställa 4 bikinis... Haha typiskt mig! Det här med att spara pengar för att vi ska resa i en månad eller att jag inte kommer att få någon lön i februari, vad hände med det?
Jaja, skit i det! Det löser sig!
Nu är jag så spänd på att se hur de ser ut (i verkligheten) och hoppas att de kommer på lådan redan imorgon:) Längtar!

Jag har varit så trött idag, trodde att jag skulle somna ståendes på jobbet tidigare idag. Ändå har jag inte gjort något i helgen och gått och lagt mig tidigt varje kväll men tydligen behöver jag ännu mer sömn.
Sova kan nog vara det absolut bästa jag vet! Jag mår aldrig så bra som när jag sover haha...

Så snart ska jag nog hoppa i säng;)


Babyboom


Ok jag erkänner, jag är sugen!!! Vad ska jag göra åt det? Det passar inte alls in i mitt liv, inte nu i alla fall.
Men jag har aldrig kännt ett så stort sug efter barn och graviditet som jag gjorde igår.
Jag var då också omringad av mina fina vänner som båda är gravida och Pamira som haft turen i livet att fått världens sötaste unge.
Ja ni hör ju, ingen kan klandra mig! Det är inte konstigt att det slår slint i huvudet och att min hjärna skriker BARN! Haha.. Men så ska det inte bli, inte än i alla fall. Jag har som tur är mina vänners små och söta och snart kommer två till:)
Min tid kommer, det är bara inte rätt just nu som sagt. Men det känns ändå läskligt att jag ändå kände som jag gjorde, för det har jag aldrig gjort förrut. :)


ThailandJa då var det bokat och klart! I början av januari åker jag och min kärlek till Thailand i fyra veckor. Jag längtar så att jag håller på att dö. Jag har tjatat på Erik i tre år nu, ja sen vi kom hem därifrån förra gången och nu äntligen blir det av.

Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag drar iväg till Pamira för söndagsmys med tjejerna.
Ville bara göra er lite avundsjuka innan hihi...:)