Fredag 31 Augusti 2012

Kom nyss hem från jobbet och ikväll blir det en väldigt lugn kväll, ska nämligen börja 05,00 imorgon, GALET! Det var längesen jag började så tidigt, så egentligen är det inte synd om mig med tanke på att vissa på mitt jobb börjar fem någon eller några gånger i veckan. Imorgon är det inventering och det är väl det tråkigaste man kan göra!?!
 
Till något mycket roligare, imorgon vankas kräftskiva med Maxianerna och det ser jag verkligen farm emot, brukar alltid bli galet på dessa fester haha! Så jag hoppas att komma hem i tid så jag hinner powernappa en stund innan jag ska dra i väg. Jag ska även sminka Mia innan så kanske kan glömma den där skönhetssömnen...;-)
 
Ha en bra kväll! ♥
 

Denna goding vet hur man får till sin skönhetssömn i alla fall.

Vatten
 
Såhär kan det se ut när man åker med Jeepen i STORA vattenpölar, min och Es favoritsyssla när det regnar;-)
Det är verkligen otäckt för när vattnet når framrutan ser man inte ett dugg och det varar i någon sekund, så då gäller det att stå på bromsen!

Ny Klänning
Denna klänning är så FIN! Jag dör lite när jag ser på den. Jag vet att jag är löjlig, men ärlig:)
 
Jag blir alltid så full i skratt när jag ser H&M- eller Lindexreklamen (kan vara någon annan klädkedja) Det är barn som säger vad de gillar att ha på sig. Då är det en tjej som älskar klänning och blir lite påvärkad av någon annan som säger att hon gillar det mesta, så även "klänningtjejen" säger att hon också gör det och lägger sen till -Men mest klänning! Jag bara älskar den kommentaren, jag känner igen mig haha!