Last Night!


Shit vad det har gått fort, vi har redan gjort fyra veckor i Thailand och imorgon natt drar vi hem till Sverige igen. Erik tycker det känns som vi varit borta hur länge som helst medans jag tycker att det känns som högst en vecka!
Så ikväll är det sista kvällen i Thailand och det känns sorligt, jag skulle lätt kunna stanna fyra veckor till :D

Igår kväll hamnade vi på en pub där några från Fillipinerna spelade live musik och var RIKTIGT JÄKLA GRYMMA! Ikväll ska Erik få spela med dem!
Detta blir andra gången han får spela trummor tillsammans med ett grymt band under denna resa. Förra gången var på Railey Beach där jag och en bartänder tvingade upp stackars Erik på scenen och det slutade med att "orginaltrummisen" njöt så när han hörde Erik spela att han gick ut och satte sig i publiken och bara diggade ett par låtar haha!

Jag och Erik igår på Green Mango

Centara Grand beach resort - Koh Samui


Idag flaggar de med röd flagga på stranden, det menas att det är badförbud! Det är sånt jäkla tryck i vågorna, det är helt sjukt. Jag var dock den enda av oss som löd ordern men det berodde mer på att jag inte vill få kallsupar och svälja mer sand och saltvatten.


Jag kom på att jag inte har laggt upp några bilder på hur vi bor nu, så här kommer det lite bilder. Hotellet heter Centara Grand beach resort och ligger på Chawengbeach, det är ett jätte fint och stort hotell. Vi trivs som fisken i vattnet :)

Lördag 28 Januari 2012 -Koh Samui


Hej hopp!
Idag har vi inte gjort många knop... Jag har varit lite dålig nu ett par dagar och jag kan lova att det blev mycket värre igår av allt saltvatten och sand som jag svalde när vi badade. Erik och jag har legat inne på hotellet nästan hela dagen. Vicki och Hanna var hos oss ett par timmar innan lunch, alla låg utslagna i sängen och tittade på någon dålig film från 80-talet haha...
Jag har fått tabletter för magen men det verkar inte hjälpa, typiskt att jag ska bli dålig nu när vi har så lite tid kvar! Hoppas verkligen att jag blir bra tills imorgon, jag vill bara kunna äta igen och få lite energi tillbaka. Nu ska vi i alla fall försöka att ta oss ut i nattvimlet här på Koh Samui så jag får i mig något, jag är dock inte sugen på något alls!

Ha det så bra!

Bilden är tagen för en vecka sen på Phi Phi