Barcelona


Mycket dummt har vi gjort här i Barcelona, men det är ingen som förväntar sig något annat heller när Jansson och Axelsson är i farten. Förutom att gått vilse helatiden så har vi även gjort bort oss såklart!
 
Bara för att berätta om några dummheter kan jag börja med vad som hände första kvällen när vi skulle ut och käka. Då voltade en Capueira-dansare in i mig på ett stort torg där flera hundra människor satt och åt och tittade på dessa grabbar som stod för underhållningen.
Jag kan inte heller skylla på honom för jag gick kanske lite i vägen och jag tror alla som satt och tittade på kunde ana vad som skulle hända. Jag höll på att falla till marken men han räddade mig i sista sekund haha... Ja det var lite pinsamt kan man lungt säga.
 
Sen har jag även gjort en Marilyn Monroe i glasskön. Stod där och väntatde på min glass och helt plötsligt tar vinden tag i min klänning och den flyger upp så jag blottar hela röven!!! Snabbt vände jag mig om, (samtidigt som jag försökte täcka baken igen) för att se om det var någon stackar krake som råkade se detta. Och vad möts jag av om inte två killar, där den ena som precis tagit en klunk Cola spruta ut allt för han blev så full i skratt när han mötte min bekymrade och stressade min. Ja vad skulle jag göra liksom... Vi asgarvade allihopa!
 
Här kommer lite bilder:-)
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka i Sverige


Ja då var resan bara ett minne blått. Det går så fort när man är bortrest att jag ibland önskade att man kunde stanna tiden. Minnen har vi från resan kan jag lova och de kommer jag alltid ha med mig:-)
 
Hur gött man än har det så är det alltid skönt när man kommer hem och får sova i sin egen säng och träffa sina nära och kära såklart. Idag har jag haft kvalitetstid med vovven, vi tog en långpromenad efter frukosten och kastat boll på gården med hjälp av ett basebollträ, haha!
 
Jag glömde sladden till min kamera hemma när vi drog till Barcelona så jag hade inte möjlighet att lägga upp några bilder från den när vi var borta men var inte orolig jag kommer att trötta ut er med fler bilder ;-)
 
 
 
 

Söndag 29 Juli


Imorgon åker vi hem, shit va denna vecka har gått fort! Nu ska vi i väg och käka, sista kvällen här i Barcelona. Det känns lite sorgligt att lämna detta men samtidigt skönt att komma hem såklart.

 

Vi blev varnade för ficktjuvar av många innan vi åkte hit och vi har faktiskt klarat oss, mot alla odds:-) Ja, förutom att min svettiga handduk blev snodd på stranden för ett par dagar sen men den kan jag unna dem haha.