I see it all in my baby


 
 
 
Tjo!
Slutade tidigt idag och är ledig hela helgen!:) Även om det är två veckors jobb kvar till semestern så har jag redan börjat nedräkningen, det ska bli så skönt att få lite ledigt. Det bästa är att jag och min sambo har semester samtidigt för första gången, så vi ska hitta på massa skoj tillsammans. Dock ska jag åka ifrån han en vecka men man måste passa på att göra saker med vänner också, speciellt nu när man inte har barn och en massa annat som man vill lägga tid och pengar på. Hoppas dock på lite bättre väder såklart!
 
Tog en powerwalk i skogen tillsammans med Bimbo och Sofie efter jobbet, gött att röra lite på fläsket haha... Ikväll blir det lugnt hemma med mina godingar och imorgon vankas det fest!!
 
Ciao!

"White Lady & The Black Swan"


Man skulle kunna säga att dagens rubriken vart onsdagkvällens citat, den spenderade jag tillsammans med Sarah och Sofie. Vi drack lite rött och våra munnar gick i ett, heeela kvällen:) Älskar att ta en pause från vardagen då och då. 
 
När jag och Sofie drog i väg med våra cyklar genom Hembyggdsgården känndes det precis som vi var femton år igen haha:-) Härligt!
 
Fiiina flickor♥
 
Sko-galen som jag är, dog jag lite när jag såg Sofies skor hon hade på sig igår. Bilden gör dem inte rättvisa (de är MYCKET snyggare IRL) Synd att de är köpta i Italien...!
 

Onsdag 27 Juni 2012


Igår hade jag en såndär härlig dag som man kan leva länge på. Egentligen gjorde jag inte så mycket men det behövs inte alltid. Jag mådde helt enkelt bara gott när jag kom hem sent för att krypa till kojs.
 
Kvällen avslutades i gått sällskap på GG's och innan det på en lååång minigolfturnering och bara det förgyllde kan jag lova. (Den ena vansinig för hur dåligt det går för henne och den andra glädjs åt dennes motgångar :-) "Då blir ju i alla fall inte jag sist ju!" haha, de är kärlek de♥)