Onsdag 30 Maj 2012


Nu är livet som vanligt igen. Jag får äta och dricka vad jag vill, mmm...:) Om man är så noga som jag var kan man ju för guds skull inte äta något nästan. Hur gör de/ni som gör hemmablekning? Jag menar, de får ju inte äta och dricka vad som helst under flera veckor!?! Det är verkligen jättesvårt att veta vad man får och inte får äta.
Det där med chokladen sket jag i igår kväll och se så bra det gick haha! :)

Jag har precis avnjutit en god lunch från Maxim och ska snart bege mig tillbaka till jobbet ett par timmar till.
För er som inte varit på Maxi ännu denna vecka så kan jag upplysa er om att vi fått nya arbetskläder! Vi är väl sådär nöjda med vår nya outfit... Jag saknar redan mina gamla arbetskläder och vi känner oss som ett arbetsteam från Kolmården haha!

Igår var jag med en av mina närmasta vänner till MVC och fick för första gången i mitt liv höra en bäbis hjärtljud i från mammans mage. Det var fantastiskt att höra den lilles hjärta pumpa innefrån den STORA magen! (Sorry sötis men den ÄR jätte stor *ler*)
Barnmorskan varnade mig: "Du vet väl att sånt här smittar?" haha...

Tisdag 29 Maj 2012


Hej hej!
Jag har ilningar i mina tänder, shit vad ont det gör!!! Jag var nämligen hos tandläkaren och fick mina tänder blekta igår:) Jag är jätte nöjd med resultatet, förutom nu då det börjat ila som F! Hoppas verkligen att det gå över snart.
Ett minus till är att jag inte får äta och dricka vad jag vill, tur att det bara är tills imorgon bitti för jag står inte ut haha! Någon som vet om man får äta choklad?

Helgen har varit bra, jag har jobbat i det fina vädret men försökt att ta till vara på alla småstunder som dykt upp.
I lördags blev det faktiskt premiär för mig att sitta och mysa på en uteservering. Var tillsammans med Jessica, Madde och några till, käkade och drack öl. Åkte till och med en karussell på småtimmarna;-) Blev sjukt förvånad när jag insåg att den åkte upp och ner, haha... SJUKT!

Kom på att jag även har även sminkat en brud som gifte sig i lördags, hon blev så fin!:)

Nu ska jag ta en sväng till min kära syster:)

Giiirlsen<3

I brist på annat så bjuder jag på tre favoritbilder från i lördags. Älskar verkligen "momentkort", kort som är tagna när ingen egentligen är med på det. Det absolut bästa är när man fångar ett äkta skratt.
Vill även göra dig uppmärksam på vad vacker Mia är på första bilden. Hon ser verkligen ut som en prinsessa♥ (Hon är alltid vacker men det är inte ofta man ser henne i en balklänning o.s.v haha...)