Onsdag 30 Maj 2012


Nu är livet som vanligt igen. Jag får äta och dricka vad jag vill, mmm...:) Om man är så noga som jag var kan man ju för guds skull inte äta något nästan. Hur gör de/ni som gör hemmablekning? Jag menar, de får ju inte äta och dricka vad som helst under flera veckor!?! Det är verkligen jättesvårt att veta vad man får och inte får äta.
Det där med chokladen sket jag i igår kväll och se så bra det gick haha! :)

Jag har precis avnjutit en god lunch från Maxim och ska snart bege mig tillbaka till jobbet ett par timmar till.
För er som inte varit på Maxi ännu denna vecka så kan jag upplysa er om att vi fått nya arbetskläder! Vi är väl sådär nöjda med vår nya outfit... Jag saknar redan mina gamla arbetskläder och vi känner oss som ett arbetsteam från Kolmården haha!

Igår var jag med en av mina närmasta vänner till MVC och fick för första gången i mitt liv höra en bäbis hjärtljud i från mammans mage. Det var fantastiskt att höra den lilles hjärta pumpa innefrån den STORA magen! (Sorry sötis men den ÄR jätte stor *ler*)
Barnmorskan varnade mig: "Du vet väl att sånt här smittar?" haha...
pammis

Det är lugnt sötis, jag vet att den är stor, det är det jag är lite rädd för, det är ju fyra veckor kvar!! Kul att du blev med tycker jag :) puss söta du! Kommer upp o kikar på era nya fina kläder sen :p

Pammis

Men fy, nu har jag sett era kläder. Vem var inspirationen till dem, krokodiljägaren?! Jisses. Haha, kändes då inte MAXI iaf! Men man vänjer sig kanske?!

Hanna

Jansson!! Vi håller ihop, remember?!? ;)

Anonym

Josse

Det smittar ;) puss på dig

Emelie Ragén

Vad fick du betala för att göra tandblekning?

Linnéa

ja tyckte du va jättesnygg i dina nya djurparkskläder. Men du är snygg i ALLT Jansson <3 va det Pammi du fick följa med?! Gud så mysigt!

Mallamousan

Hoppas du oxå blir smittad snart Linda! ;)

Linda Jansson

Emelie jag betalade 3000 kronor. Det är kampanj nu så passa på om du är sugen:)