Onsdag 28 Augusti 2013


God morgon! Sitter framför TV:n och käkar frulle, färska jordgubbar och några koppar kaffe. Solen skiner som vanligt och jag är på strålande humör.
I helgen ska vi åka hem för att hämta våran bäbis. Hon har varit hemma i Sverige i två veckor nu, då Erik var borta på jobb förra veckan. Längtar så efter henne.

Nu är det bäst jag sätter igång här hemma, det är en spännande dag idag;)

 

Lyxigt med jordgubbsfrukost :)

Söndag 25 Augusti 2013


Vilken vecka jag har haft. Många tidiga morgnar och en hel del sena nätter. Jag har förutom att jobbat hunnit med AW med jobbet, shopping, några vinkvällar i trevligt sällskap, varit ute och käkat med Emma och kört runt på sparkcyklar mitt i natten med två tokfior. Ja detta har varit en minnst sagt händelserik vecka.
I går var vi ett gäng hemma hos Eriks kompis, Jonte. Vi drack några öl och käkade supergod mat. Det var meningen att det bara skulle bli vi tre men slutade med en fullsatt lägenhet haha.
 
Idag är det jättefint väder och vi har inte ens tagit oss ur lägenheten ännu. Så det ska vi försöka ändra på nu.
 
Bjuder på några bilder från Sofies och Erics bröllop. De hade ett fotobås där man kunde gå in och trycka av en bild när som helst under kvällen. Jag har sett alla bilder och kan lova att det blev bara värre och värre bilder framåt småtimmarna haha...