Back to reality


Nu är jag tillbaka i vardagslunken igen och det känns inge konstigt alls. I dag hade jag och Emma planerat att åka till Sognsvann för att grilla men vädret är så ostadigt. Ena stunder är det soligt och varmt och andra så spöregnar det. Det får helt enkelt bli en annan gång. Nu har jag helt andra planer. Det blir chips, dip, godis och film för hela slanten. Man får passa på när vädret tillåter ;)
 
Bimbo är med oss till Norge, så nu är familjen samlad igen. Vi har nyss kommit hem från en långpromenad och alla tre är helt genomblöta haha...
Hon fick ett sånt lyckorus när hon kom in i lägenheten i söndags, det kändes väldigt bra. Då fick jag ett bevis på att hon verkligen trivs här.I går var hon med mig till jobbet. Hon har blivit en "Gina-vovve" skulle man kunna säga. Det är väldigt mysigt att ha henne med hela dagen.
 
Bästisar♥

Juviken


I lördagskväll firade vi av semestern hemma hos Pamira och Henrik i Juviken. Shit vad gött de har det där ute. Fint hus, stor tomt med sjöutsikt. Bara några hundra meter går det kor och betar och som Linnéa skulle säga, man kan lyssna på tystnaden. De kan skratta sig lyckliga som har det så fint på somrarna.
 
Hursomhelst, vi åkte vi ut dit på kvällen för att grilla och umgås. Pamira hade fixat en tipspromenad och efter maten sköt vi luftgevär. En helt klart lyckad kväll, tack för den fina ni! ♥
 
 

Poker Run Vänern


I lördags var det Poker Run Vänern i Kristinehamn. Därför passade vi på att ta en tur i pappas båt och avslutade den utanför Picasso för att kolla på starten. Vädret var kanon och solen stekte på ordentligt. Det var inte bara vi som hade denna idé, att se på starten sjövägen. Det måste varit minst 150 båtar utanför Picasso. Efter det käkade vi mat innan vi åkte in till hamnen igen. Mysigt att få vara med pappa och Gunilla i deras fina båt.