Tisdag 25 Juni 2013


Hej hopp!
I Oslo är det dödsvarmt i dag. Jag tog en snabbsväng på stan efter jobbet innan jag drog hem för att sätta mig på balkongen i hopp om att äntligen få lite färg.
Blev dock besviken när jag insåg att det inte gick att sitta där mer än två minuter innan jag vart jättesvettig. Det började rinna längs hela kroppen och fick gå och ta en kalldusch istället. Hopp, ingen solbränna i dag heller alltså.

Vill i alla fall visa upp några nya favoriter i min garderob. Man ser inte jättebra på bilden men det är inte så lät när man fotar själv. Det är en långkjol från Gina Tricot och en magkort tröja från BikBok. Skärpet är också från Gina. I löööve it;-)

Midsommar


I helgen har jag varit hemma i Sverige och firat midsommar tillsammans med Sofie och hennes familj. Vi band kransar och spelade kubb, käkade god mat och dansade långt in på natten. Med andra ord hade jag en jättebra midsommarafton. Nu är jag tillbaka i Oslo och imorgon vankas jobb och vardagliga rutiner igen. 
 
Pamira kom förbi en sväng med sina söta pojkar♥
 
 

Räkfrossa


Igår var vi ett gäng från jobbet som drog ner till Akerbrygge för att käka räkor och ta några glas vin. Det var så längesen jag åt räkor och det var så gott. Mysigt att träffas utanför jobbet och bara umgås och ha kul tillsammans. Det var dock inte nådigt när klockan ringde strax innan sju i morse. Men nu är jag pigg igen och nyss kommit hem från jobbet. Ikväll ska jag ta med mig kärleken ut för att få en bit mat i magen.