When nothing is sure, everything is possible

Snart är November slut och vi går in i den efterlängtade julmånaden. Jag är verkligen dålig på allt som har med julbestyr att göra. Jag julpyntar nästan inget och om jag gör det är det ytterst lite. Jag julbakar inte om det inte är för att jag fått någon konstig idé att baka pepparkakor utav färdig deg man hittar på Ica, som man ändå hinner käka upp innan det är dags att sätta dem i ugnen. Och julklappar ska vi inte ens prata om.
Jag önskar att jag var lite mer pysslig av mig för när man väl sätter igång är det ganska kul och det brukar ju bli fint. Kanske att jag får lite mer lust den dagen vi har ett hus och skaffat barn. 
 
Just nu händer det ganska mycket i mitt liv. Vi har sagt upp lägenheten och ska flytta 31 Januari. Det värsta är att vi vet inte vart. Det händer mycket på jobbet som gör att jag vet varken in eller ut. Ska jag sattsa eller ska jag tänka "det bästa/enklaste för oss". Framtiden är väldigt ovis helt enkelt. Vi har många alternativ och idéer och alla har för och nackdelar. Precis som för ett år sedan så vet jag inget om framtiden. Det löste ju säg då, så jag hoppas det gör det denna gång också.
 
Felicia

Om du inte pysslar så mycket under julen, kika då in på min blogg för att få tips om vad du kan göra. Har en julkalender som handlar om saker man kan hitta på under julen :-) Hoppas förresten att det löser sig för dig med framtiden.

jessica

Men vadåå??? Så kan du ju inte skriva och inte berätta mer ju!:) Nu är jag jätte nyfiken, vad är det som är på gång?

Åsa

Hur går det med tänderna, skaffat tandställning?