Måndag 24 Februari 2014 - Update

Nu känns det att våren är på väg. Trotts att vi bara är i februari så är det mycket ljusare och varmare ute.
Jag har till och med varit ute på en löprunda tillsammans med min vovve och det är ett typiskt vårtecken för mig. Jag får någon konstig känsla i kroppen, drar på mig löpskorna och drar ut med favoritmusiken i öronen och min bästis springer tätt intill mig. När jag kommer hem är jag på strålande humör och tänker att detta ska jag göra varje dag. Sen blir det inte riktigt så, hehe... Det är mitt typiska vårtecken de ;)
 
Hursomhelst, mycket har hänt sen sist. Vi har flyttat, jag har fått en ny tjänst och ska byta butik inom kort. Vi ska nämligen öppna en ny butik på Bogstadveien nu i mars där jag blir assisterande butikschef. Jag är superglad över att jag fått denna chans och ser fram emot det jättemycket! 
 
Vi har även flyttat till Bogstadveien. Så snart har jag ca 2 minuter till jobbet, vilket gör att det blir det mycket enklare när jag ska hem på lunchen för att rasta vovven. Just nu känns livet väldigt bra. Vi bor i en fin takvåning på Bogstadveien, vilket är ett jättefint område. Fina parker runt omkring oss där vi kan gå med Bimbo och hon träffar så mycket hundar helatiden. Jag har fått en ny tjänst, vilket gör att jag får en nytänning i mitt arbete igen och det blir bara ljusare och varmare ute. Innan vi vet ordet av så sitter vi på en uteservering  och behöver bara en tunn jacka att dra över axlarna när solen gått ner. Lovely!
 
 
Linnéa

Det är så härligt att livet tog en sådan bra vändning för er, mitt i all ovisshet som rådde för bara ett par månader sedan! Ni är så värda det. PUSS

Fia

Grattis till nya jobbet! Ett hurra för att Gina öppnar på bogstadveien igen och dessutom måste vi nog bo ett stenkast från varandra. Kanske ska få till det där vinglaset snart? :)

Svar: Tack söta du! :)Bor vi så nära varandra nu? Det tycker jag absolut att vi ska göra. :)
Linda Jansson

jessica

Kul du börjat blogga igen så jag kan ha lite bättre koll på dig! :) Saknar dig! Kram

Svar: Det samma, saknar dig massor! Puss <3
Linda Jansson