Blue and old

 
Om jag visste när jag var liten vad farmors gamla möbler skulle komma att betyda för mig. På den tiden brydde man sig vekligen inte alls om inredning, mat och blommor. Sånt som farmor försökte att göra mig intresserad av.
 
Idag är jag så glad att jag fått ärva dessa fina fåtöljer med tillhörande soffa som är ännu finare. De är verkligen värde fulla för mig inte bara för att de är antika utan mest för att de utstrålar så mycket fina minnen. 
Längtar tills jag bor i mitt drömhus där de ska få en fin plats. Nu står de hemma i Kristinehamn och bara väntar på mig. Jag får bara njuta av dem som hastigast när jag är hemma över en helg då och då.

Green and windy

Body och kjol - HM // väska - Gina Tricot // Skor - Nelly
Foto: Caroline Fossberg HÄR
 
Äntligen fredag! Solen skiner och sommarvärmen fotsätter värma våra kropppar, fantastiskt. Vi ska åka hem till Sverige idag så hoppas på att få några soltimmar ute. Jag hinner aldrig njuta av solen när jag jobbar varje dag så det ska bli gott att få lite ledigt i helgen och bara vara. Längatr efter alla där hemma<3
 

B/W Stripes

 Klänning, väska och skor // Gina Tricot
Foto: Caroline Fossberg - HÄR
 
Äntligen har sommarvärmen kommit, som vi alla har längtat. Hoppas den är här för att stanna. Jag är hemma en snabbis nu innan jag ska tillbaka till jobbet igen. Vi har lite projekt på G som vi ska fixa med ikväll. Jag är glad att jag har mina fina vänner som arbetskamrater, så att gå till jobbet en härlig sommarkväll som denna känns inte alls så tungt #älskarmittjobb:D
Måste även passa på att hissa denna fina klänning. En perfekt sommarklänning som passar till alla tillfällen :)