Sista cytostatikabehandligen

Det känns så overkligt att kunna skriva denna rubrik, blir nästan rörd. Tror inte någon kan föreställa sig hur mycket jag längtat efter denna dag. I onsdags fick jag min sista cytostatikabehandling. Min goa och fantastiska cytostatikasköterska drog efter avslutad behandling ur min Picc-Line (det är en slang som är insatt i min överarm och genom en ven vandrar hela vägen bort till hjärtat. Det är den jag fått cellgifter genom). Shit vad lång och bred den var. Tur jag inte visste det innan ;) Det kändes iallafall ingenting när hon drog ut den, det var verkligen en fröjd att bli av med den. Nu behöver jag inte åka till vårdcentralen varje vecka för att lägga om den, jag kan bada och röra mig helt fritt igen.
 
Vägen hit har varit lång och så klart väldigt jobbig men nu är jag snart igenom denna fas i min behandling. Jag har fortfarande en lång och tuff bit kvar men att veta att cellgifterna inte ska in i min kropp om tre veckor igen skänker mig så mycket glädje.
Håret har börjat växa. Absolut ingen hårväxt att skryta med men att se de där små fjunen som vill ut från min skalle är obeskrivligt. Snart är blodvärdena förhoppningsvis stabila för att våga sig ut bland civilisationen igen. 
 
Igår tog Erik sista sprutan i min mage (för immunförsvaret) och idag tog jag min sista kortisondos, jag har ätit 96 tabletter på tre dagar. Ikväll kommer biverkningarna som ett brev på posten men om ca 8-9 dagar så kommer jag vara tillbaka och då ska vi fira. Oj oj oj, nu blir jag rörd igen.
 
Toabild från i onsdags då jag fick min sista behandling. Här tillsammans med min älskling och hjälte. Finns inga ord i världen som kan beskriva min lycka att ha dig vid min sida - varje dag. Tillsammans är vi oslagbara ♥
Jag startade cytostatikabehandlingen 11.08.2015 och fick min sista 25.11.15.
Må detta bli den sista för alltid!
Josse

❤️

Gossa

<3

Angelica

Kärlek till er båda❤️ Så fina😘

Svar: <3
Linda Jansson

Sara

Fina ni är. Hoppas du får krafterna tillbaka snart nu😊

Svar: tack <3
Linda Jansson

pammis

Blir också rörd, ända till tårar. Underbara du, underbara ni! Kan inte tänka mig en bättre man vid din sida. Måtte du aldrig behöva cellgifter igen. Och dom där fjunen på huvudet är dom vackraste jag sett och fler blir det. 😘

Svar: Goding <3
Linda Jansson

Pernilla

Vad skönt Linda💜 vad stark du är!! Kramar

Svar: <3
Linda Jansson

Linnea

Äntligen!! Den dagen som kändes så långt bort i somras har passerat! Mycket mycket kvar, men en fas är snart avslutad. Hoppas du snart är symtomfri.

Jag är så stolt över hur du tacklat den här tiden. Älskar dig ❤️

Svar: Love U <3
Linda Jansson

Anonym

Kämpa på! Du berör mig så mycket, tror det finns så många som kan finna styrka i att läsa det här!

Svar: tack <3
Linda Jansson

radhuslivet.se

Så starkt kämpat av dig att klara dig genom dessa behandlingar. Skönt att du fått så bra stöd genom allt :) Kram

Svar: <3
Linda Jansson