Long time

 
Jag har varit lite tyst här ett par dagar. Ibland behöver man bara stanna upp och komma igen.
 
Hursomhelst, jag har haft en väldigt bra och framför allt rolig helg.
Vi träffade Eriks barndomsvän som nu mera är bosatt i Australien och hans flickvän från Nya Zeeland över en bit mat i fredags. Då fick jag öva på min engelska haha... Älskar hans flickvän! Cool, snygg, lättsam och framför allt väldigt trevlig.
 
Lördagen spenderade jag med Sofie. Hon ska ju snart flytta från Oslo så vi hade en liten avskedskväll tillsammans bara hon och jag. Som alltid i hennes sällskap blev det en hysterisk rolig kväll och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Hon kan det där med att bjuda på sig själv;) Vi gick på gay-club. Har du inte varit på det så måste du prova. De spelar alltid bra musik och du får inga skambud eller någon stalker som vägrar att gå. Man har bara så himla kul och alla är så roliga och snälla. Jag dansade hela natten och vi var inte hemma förrän sent på småtimmarna. Denna kväll kunde inte blivit bättre!

In the Sun

Tunika från H&M. Den är fantastisk och en stor favorit i min garderob :D
 
 Jag fick så ont i ögonen när vi fotade dessa bilder ovan. Solen stod högt på himlen och så var det vitt överallt - ingen bra kombo...
 
Jag måste bara berätta att jag tappat min ena stortånagel. Detta är en av många biverkning från Cytostatikabehandlingen (cellgifter). Jag vet inte om ni minns men under de tre sista cytostatikabehandlingarna fick jag ha isvantar på mig. Detta för att just nagellossning var en vanlig biverkning av just den sorten jag fick då. Jag klarade mig och trodde jag skulle slippa det men det kunde komma långt efter avslutat behandling. Så jag slapp det inte, nej! Som tur är har jag nio naglar kvar och den tionde kommer väl tillbaka med tiden. Hursomhelst så har jag inte ont men det är obehagligt att se på...

Blåbär - bra mot cancer

 
För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om plast och besprutningsmedel som inte är bra för oss. (Läs hela inlägget här) Det är väldigt svårt att undvika sådant i dagens samhälle, om man inte är självförsörjande på typ allt man stoppar i sig.
Jag tror stenhårt på att vi själva utvecklar en rad sjukdomar pga vår livsstil.
Därför blev jag extra glad när jag såg en kille som stod och sålde skogsplockade blåbär här på Majorstuen i Oslo, rena lyxen :D Jag blev så glad att jag köpte tre stora askar. Så nu kan jag frossa i massor av blåbär utan besprutningsmedel och det bästa av allt är att det är bra mot cancer, YES!