Christmas Reindeer

 
 Bimbo var inte lika nöjd att klä ut sig till ren som mamma var. Min lilla gullegris :D
 
 
Shit vad sjuk jag blev efter jul. Jag har haft feber och bihåleinflammation (hatar verkligen det sistnämnda) och jag är fortfarande dålig. Låter som jag rökt i hundra år och ögonen rinner hela tiden... Så typiskt när man äntligen har lite ledigt tillsammans. Men vi har ändå gjort det bästa av situationen.
 
Så i måndags trotsade vi sjukdomen, tog med oss Pappa och hans sambo över till Norge. Det var så kul att ha dem här. Dock tog vi det väldigt lugnt, lagade mat och eldade i brasan men det är väl så det ska vara över jul och nyår, eller hur? 
 
Nu ska jag ta ett bad och hoppas på att må lite bättre efter det. 

Juldagen

 
Som jag berättat tidigare så har min syster och hennes sambo köpt en hästgård. På juldagen hjälpte Erik dem att mäta in lite mark för deras framtidsplaner. Det är så kul att se dem leva ut sin dröm tillsammans. Min syster fick tillbaka sitt ridintresse precis innan jag flyttade till Norge, det var 2012. Snart fick hennes sambo också upp ögoonen för detta och idag har de två egna hästar och en hel hästgård. Hennes bästa vän hyr ett hus på gården och har sin häst där också. Det är riktigt fränt! Om du brinner för något, vänta inte på bättre tider - kör på! 

Julafton

 
 Vi samlade ihop alla familjer och firade tillsammans hos min syster och hennes kille. Det var så mysigt att ha alla på samma ställe, precis så som jag vill ha det. Min familj och mina svärföräldrar, sen hade min systers svärmor kommit hela vägen från Blekinge för att fira jul här i värmland. Jag får ju inte glöma de fyrbenta heller, fyra hundar och fyra hästar :) Vilken jul!