Knitted Dress

Klänning - Gina Tricot // Skjorta - Zara // Skor - Dr. Martins // Solglasögon - Le Specs
 
Jag är hemma i Kristinehamn ett par dagar och kan inte lägga över några bilder från kameran till datorn för att hårddisken är helt full. Därför bjuder jag på en outfit som vi fotade för någon vecka sedan.
Ja, jag har skjortan bak och fram ;) Har inte riktigt förstått mig på den trenden tidigare men till detta så blev det ändå ganska kul. 
 
Igår var vi på 30-årsfest. Jag tog på mig uppdraget att köra bil fram och tillbaka. Jag var fortfarande klen efter torsdagens event. Det var första gången som jag verkligen släppte loss efter mitt cancerbesked och kroppen blev nog inte helt nöjd över det. Men något jag lärt mig under de senaste månaderna är att jag har minst lika kul utan alkohol. Oftast dricker jag ett glas rött vid sådana tillfällen men det handlar nog mest om vanan. Sen måste det så klart vara lov att få gå crazy någon gång ibland med.
 Jag har i alla fall massa bilder från 30-årsfesten men de kommer vid ett senare tillfälle:D Måste skaffa mig en ny extern hårddisk först.

Parkhäng

 
I torsdags hade vi avskedsfest för två riktiga godingar, Silje och Belma. Båda ska sluta på jobbet och Belma ska flytta hem till Sverige. Det är så tråkigt när man kommer någon så nära och så plötsligt ska den flytta. Jag kommer verkligen sakna henne.

Vi hade i alla fall en riktigt kul kväll tillsammans. Vi startade med parkhäng i Frognerparken där Bruce Springsteen spelade och avslutade med dans på nattklubben Stratos. Eller ja, vi dansade i frognerparken också efter ett par glas;-)

Marthe pratade med allt och alla så vi fick många nya vänner under kvällen och på t-banan var hela vår vagn med i våra samtal haha... Älskar när folk är utåtriktade och vågar prata med främlingar. Helt klart en 10-poängskväll:D
 

Golden Thursday

Klänning - By Malene Birger // Skor - Zara // T-shirt och väska - Gina Tricot
 
Så här såg jag ut igår. Första gången jag såg denna klänning föll jag pladask, det var kanske 7 år sedan. Gissa om jag blev glad när jag fick ärva den av min kära vän. Jag har lånat den X-antal gånger av henne och nu är den min:D Tack Sofie ♥ Den är en riktig klassiker och jag tröttnar aldrig på den.
Igår stylade jag den med en basic t-shirt för att klä ner den lite. Gillade det.