Colorful och Rehabilitering

Tröja - Missguided // Jeans - Monki // Hatt - Asos // Skor - Adidas
 
Alltid kul med lite färg, det gör iallafall mig glad. På söndag åker jag till Stockholm för en rehabiliteringsvecka för både kropp och knopp. Under en hel vecka ska jag tillsammans med andra unga cancerdrabbade få hjälp av legitimerad personal att hitta tillbaka till livet och oss själva igen. Denna vistelse är finansierad av CancerRehabFonden och alla som är eller har varit drabbade av cancer kan ansöka om att delta under en rehabiliteringsvistelse där. 
Jag har stora förväntningar och har bara hört gott om detta. För den som är intresserad eller kanske bara vill lämna ett bidrag för att fler cancerdrabbade ska kunna få denna hjälp, gå in HÄR. 
 

Halvvägs

Igår fick jag min 9:e herceptinspruta och det betyder att jag gjort hälften av denna behandling. Nu är det bara 6 månader kvar tillsammans med denna onda spruta. Att den gör ont tänker jag inte sticka under stolen med, för det gör den, men det går också bättre och bättre för varje gång. Sen gör det så klart inget att jag då också får träffa min underbara cytostatika-sköterska, Marita. Hon är helt fantastisk! Det är så skönt att prata med henne och igår fick hon mig lugn på så många sätt. Ni vet säkert vid det här laget att jag är mer rädd nu än tidigare och vissa dagar är verkligen ett helvete. Då är det extra skönt att få ha en så fin kontakt kvar på sjukhuset.
 
Annars så rullar dagarna på. Jag försöker att sysselsätta mig så mycket som möjligt. Jag och Erik var ute och sprang 3 km i helgen. Jag ville se hur mycket jag tappat eftersom jag hade ett uppehåll med träningen under de sista veckorna under strålbehandlingen. Det var riktigt jobbigt tyvärr, men jag ger inte upp. Så igår var jag ute och sprang 6 km tillsammans med vovven och det gick mycket bättre. Blev så glad när jag klarade det.
Bimbo älskar att vara ute i skogen och när vi kommer hem gör hon ett så härligt glädjeskall och buffar mig på handen. Det känns som hon säger tack mamma♥
 
Två bilder från i vintras

Vindkraft

Tights - Adidas // Tröja - Gina Tricot // Jacka - FilippaK // Skor - Monki 
 
Några bilder från igår. Vi var ute och åkte på småvägarna runt Kristinehamn och när vi åkte förbi ett vindkraftverk var vi ju tvugna att se det på nära håll, de är verkligen mäktiga! 
Annars har vi haft en fin påsk. Jag har varit med vänner och familj, så som det ska vara. 
 
Det var längesen jag publicerade sådana här bilder på bloggen men känner att lusten börjar komma tillbaka lite smått, så varför inte. Jag har även klippt lugg på min mörka peruk som ni ser på bilderna och jag trivs bra i det.