Best weekend ever!

 Kjol HÄR (adlinks)
 
Jag tror att jag precis upplevt min bästa helg i hela mitt liv. Jag har egentligen inte gjort något speciellt mer än att umgåtts med mina två favoriter, men det räcker!
 
Vi har bara umgåtts, rått om varandra och tagit det lungt. Gått promenader i det fina vädret, lagat god mat tillsammans, åkt på upptäcktsfärd i vårt nya neighborhood, badat skumbad och myst framför brasan tillsammans. Med risk för att låta allt för klyschigt så stoppar jag här;)
Men hursomhelst så är jag så glad att jag får uppleva allt det här. Att jag får möjlighet att bo på en sådan här fin plats och äntligen lyckats landa lite efter ett minst sagt jobbigt år.

Lördag 26 November 2016

 
Vilket väder vi haft idag! Som ni ser så kunde vi till och med sitta ute och käka lunch, fantastiskt! Kan inte fatta att det är första advent imorgon. Jag har inte fixat någon adventsljusstake än men det är väl inte så noga. Vi har iallafall en stor stjärna i köksfönstret och Erik premiär-provade årets glögg igår, så lite julstämning har vi allt:)

Foggy

Topp, CardiganChoker  - Gina Tricot (Adlinks) // Byxor - BikBok
 
Jag kom på att jag inte skrivigt något om HairTalk-konsultationen jag var på för någon vecka sedan och vet att det är några som undrar över detta. Jag tror verkligen på denna metod och att resultatet kan bli fantastiskt men det var fruktansvärt dyrt. 7000 kronor skulle det kosta för detta kalas och för oss med väldigt kort hår stannar summan inte där. Man behöver sätta i en slags "tupé" för att dölja håret längst upp på huvudet. Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Den hade hon inte pris på men tippar att den ligger runt två- till tretusenkronor.
 
Detta blir ju så klart en engångskostnad för sen kan du återanvända håret flera gånger men tycker ändå att det var för dyrt. Priset gäller ju oss med riktigt kort hår som sagt. Vi behöver ju använda väldigt mycket extensions för att få normaltjockt hår. Vill man bara fylla ut sitt eget så blir det så klart billigare.
Nej, jag kör på med mina rastafläter ett tag till :D