Foggy

Topp, CardiganChoker  - Gina Tricot (Adlinks) // Byxor - BikBok
 
Jag kom på att jag inte skrivigt något om HairTalk-konsultationen jag var på för någon vecka sedan och vet att det är några som undrar över detta. Jag tror verkligen på denna metod och att resultatet kan bli fantastiskt men det var fruktansvärt dyrt. 7000 kronor skulle det kosta för detta kalas och för oss med väldigt kort hår stannar summan inte där. Man behöver sätta i en slags "tupé" för att dölja håret längst upp på huvudet. Svårt att förklara men hoppas ni förstår. Den hade hon inte pris på men tippar att den ligger runt två- till tretusenkronor.
 
Detta blir ju så klart en engångskostnad för sen kan du återanvända håret flera gånger men tycker ändå att det var för dyrt. Priset gäller ju oss med riktigt kort hår som sagt. Vi behöver ju använda väldigt mycket extensions för att få normaltjockt hår. Vill man bara fylla ut sitt eget så blir det så klart billigare.
Nej, jag kör på med mina rastafläter ett tag till :D
 
 
Johanna

Hej. Nyfiken på hur långt ditt eget hår är nu såhär ett år efter? Har följt din blogg under min egna behandling och lääängtar till håret börja växa på ordentligt.
Kram på dig!
Johanna

Svar: Jag ska göra om flätorna snart. Då lovar jag att lägga upp en bild på håret😉 Kram
Linda Jansson

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Riktigt fina bilder och otroligt fint utseende! :)

Svar: Men vad snällt sagt, tack☺️
Linda Jansson