Lördag 29 Oktober 2016

 
 
 
 Några bilder från Blå här i Oslo.
 
Godmorgon! Jag har nyss kommit hem från gymmet. Jag var där en snabbis innan Erik vaknade. Shit vad jag har kommit igång bra med träningen. Jag mår så himla bra av att träna och trötta ut kroppen fysiskt. Dock är det lite svårt då jag inte får överanstränga min högra arm (pga lymfödem-risken) men om jag inte tränar den så är det också lättare att överanstränga den... Ja ni hör ju, vart tusan går gränsen liksom? Jag kör iallafall lugnt med överkroppen. Tar alltid den lättaste vikten. Jag tänker att det är bra att bara göra rörelsen. Jag har ju inte full rörlighet i min högerarm ännu. Men jag har så svårt att ta det lugnt!! Benen får sig ändå en rejäl omgång;)
 
Iallafall, nu ska vi äta frukost innan vi åker hem till Kristinehamn. Det blir verkligen en snabbvisit tur och retur.
Solen är på väg upp och ljuset är så fint utanför mitt fönster. Idag bli en bra dag! :D

Lila

 
 
 
 
Jag tänkte bara säga att jag lever och mår bra. Jag har varit dålig på att uppdatera denna vecka. Det beror på att vi ska flytta till veckan så jag har lite att pyssla med.
Igår var jag och Christine och tränade igen innan solen gick upp, härligt. Är så stolt över oss.
Vet att jag redan lagt ut bilder på denna outfit men jag har inget annat att lägga ut just nu. Så det är bättre än inget :) Ha en fin helg!
 

Bästis-helgen

 
Några bilder från helgen. Det var så mysigt att ha Linnéa på besök. Hon ger mig så mycket energi och det behöver jag. Vi har känt varandra sen vi var bäbisar, därför är våran relation väldigt speciell ♥