CrAzY wAll

 
 
 
Byxdress från Zara
 
För någon dag sedan hörde SVT av sig till mig. Mediaredaktören hade hittat min blogg och undrade om jag ville hjälpa till med lite tittarfrågor ang bröstcancer till deras program Fråga Doktorn. De har nämligen en direktsändning om bröstcancer på måndag 4 oktober.
 
Därför tänkte jag slänga ut frågan här. Om någon har frågor, tankar eller tips som har med bröstcancer att göra kan du maila mig på ljansson85@gmail.com så ska jag ta med de frågorna till redaktören.

Vi har köpt hus!

 
 
Nu kan jag äntligen berätta att vi köpt hus!!! Inte Operahuset då men ett annat fint hus, lite mindre än Operahuset ;-)
I tisdags var vi och skrev på kontraktet och 1 november övertar vi det. Detta känns så spännande och verkligen ett steg i rätt riktning. Livet har liksom stått lite stilla efter att jag blev sjuk och det känns ibland som att jag missat ett helt år av mitt liv. Därför känns detta extra kul, en nytändning i livet.
Vi såg efter hus innan jag blev sjuk men hittade aldrig något som var bra nog. Jag menar, det är många parametrar som ska stämma när man bestämmer sig för ett hus. Det är ju trotts allt en av de dyraste affärerna man gör i livet. 
 
Så, huset ligger några mil utanför Oslo. Det har nära och bra förbindelser in till Oslo och ligger på en höjd med utsikt över nordens längsta älv - Glomma Älven.
Det finns härliga promenadleder för Bimbo, tre garage till Erik och en stor och härlig terass där jag ser fram emot många grillkvällar tillsammans med goda vänner.
 
Det är så tyst där ute och luften känns så ren. Ja herregud vad vi längtar!
Jag får liksom det bästa av två världar. En lugn vardag ute på landet, samtidigt som jag arbetar inne i stan och får känna av storstadspulsen. Om du frågar mig så kan det inte bli mycket bättre.

Yesterday

 Ribbstickad klänning, Trenchcoat, choker & Väska - Gina Tricot // Skor - Nelly
 
Att jag jobbar på Gina Tricot kan ju inte vara jättesvårt att lista ut om man kollar mina outfitbilder. Har nästan alltid något där ifrån. Jag har egentligen inte någon speciell stil men jag trivs väldigt bra i det jag har på mig på bilderna ovan. Jag älskar klänningar i alla dess slag och bär dem gärna året om.
 
Jag älskar att experimentera och testar gärna olika trender. Jag kan bära nästan alla stilar utan att känna mig utklädd eller för tillspexad. Dock skulle ni aldrig se mig i typiskt kontorstil. Jag kan gärna blanda in den stilen tillsammans med andra men skulle aldrig gå med pennkjol och skjorta.
 
Vet egentligen inte varför jag skriver detta. Det var inte planerat och kanske väldigt ointressant men nu blev det så. Man kan inte alltid ha en plan om vad som ska skrivas här och då kan det hända att jag svävar iväg ibland.