Thursday

 
 
Alltså jag har sådan bloggtorska att jag inte alls vet vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket på dagarna och jag är mycket ensam här hemma. Allt jag skriver känns bara så löjligt och så slutar det med att jag suddar. Jag får ingen inspiration alls! Om det finns någon som har en idé om vad jag kan skriva om eller någon som har något önskemål, let me know!
 
Idag har jag iallafall varit på långpromenad med Bimbo ute i regnet. När vi kom hem tog jag ett bad. Jag myste till det ordentligt där inne i badrummet. Tände ljus, lyssnade på ljudbok och unnade mig ett glas vin. Ja man måste ju göra så gott man kan här i livet, eller hur? Jag måste verkligen bli bättre på att göra saker. Men jag har ingen ork och är så jäkla trött hela tiden. Men det är nog bra att försöka utmana sig själv lite. Jag är ju en otroligt social person i grund och botten och jag behöver ha människor runt om mig för att må bra. Måste helt enkelt ge mig själv en spark i baken!

Evening light

 
 
Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Haft besök av en supego tjej som heter Linda. Hon kommer också från Kristinehamn men har bott här i Norge i många år. Det visade sig att vi inte bor mer än 20 minuter från varandra, vad är oddsen för det liksom? Vi gick på samma skola i gymnasiet och dansade båda två men vi har aldrig umgåtts på det sättet förr. Det var iallafall riktigt kul att träffa henne och jag hoppas det bli fler gånger.

Nature white

 
 
 

 
Toppen och shortsen är från Saboskirt.
 
Jag tror jag kan säga med handen på hjärtat att jag precis har haft en av de bästa helgerna sedan vi flyttade in i huset. Herregud vad jag har myst! Vi har haft kräftskiva och grejat massor här hemma på gården och fått så himla mycket gjort. Jag tog även en liten pause från bloggen och socialamedier, det var också väldigt skönt. Ibland funderar jag faktiskt på att sluta blogga helt men vi få se. Sånt där går ju upp och ner hela tiden.
 
Idag tog jag tåget in till Oslo. Jag hade nämligen tid hos min läkare. Fick Zoladexsprutan och förlängt sjukskrivningen. Jag vet inte alls när jag kan börja jobba igen men just nu så orkar jag inte ens tänka på det. Smärtan i kroppen är inget bättre och inte yrseln heller. Tröttheten finns där hela tiden och så fort jag gör något lite extra så blir jag enormt trött. 
 
Jag ska få träffa min neurologläkare nästa vecka. Vi ska nämligen ha ett uppföljningsmöte efter min tredje Tysabris-behandling. Herregud, jag har behandlats för MS i tre månader redan. Tiden går så himla fort!