Life - It's really hard sometimes

 
En sådan där dag när jag inte vet vad jag ska skriva här. Jag skriver och raderar, skriver igen och raderar igen. Inget känns bra, vad jag än skriver.
 
Om sanningen ska fram så har jag ingen bra dag idag. Jag har så ont i kroppen och är väldigt känslig, gråter om vart annat. Det finns så mycket känslor i den här kroppen och fruktansvärt mycket sorg. Jag försöker ständigt att stänga dessa känslor och rädslorna ute för att klara av min vardag men minsta motgång då spricker det helt för mig. Jag vet att jag kommer ta mig ur detta, jag har ju gjort det förr, men när jag väl hamnat i en svacka så är det så himla jobbigt. Jag är så arg på allt som drabbat mig i livet. Jag har gått igenom så jäkla mycket skit och jag vet att än är det inte över för mig. Hur mycket ska en människa klara av egentligen? 
Annika.

Fina Linda, Förstår att det är jobbigt att ha ont. Det tar på krafterna och du blir känslig och slutkörd. Viktigt att du tar upp detta med smärtan så att de kan hjälpa dig på något sätt. Man ska inte ha ont. Känner så med dig och du måste få den bästa hjälpen!
Stor kram Annika 😘

Marianne

Kram ❤️❤️❤️

Svar: <3
Linda Jansson

Elisabeth

Att ha ont, det är rena dreten (på värmländska). Kram till dig!

Svar: Instämmer helt där ;)
Linda Jansson

Mickan

Styrkekramar till dig! ❤️

Svar: <3
Linda Jansson

Janet

Kram ❤️

Svar: <3
Linda Jansson