Nature white

 
 
 

 
Toppen och shortsen är från Saboskirt.
 
Jag tror jag kan säga med handen på hjärtat att jag precis har haft en av de bästa helgerna sedan vi flyttade in i huset. Herregud vad jag har myst! Vi har haft kräftskiva och grejat massor här hemma på gården och fått så himla mycket gjort. Jag tog även en liten pause från bloggen och socialamedier, det var också väldigt skönt. Ibland funderar jag faktiskt på att sluta blogga helt men vi få se. Sånt där går ju upp och ner hela tiden.
 
Idag tog jag tåget in till Oslo. Jag hade nämligen tid hos min läkare. Fick Zoladexsprutan och förlängt sjukskrivningen. Jag vet inte alls när jag kan börja jobba igen men just nu så orkar jag inte ens tänka på det. Smärtan i kroppen är inget bättre och inte yrseln heller. Tröttheten finns där hela tiden och så fort jag gör något lite extra så blir jag enormt trött. 
 
Jag ska få träffa min neurologläkare nästa vecka. Vi ska nämligen ha ett uppföljningsmöte efter min tredje Tysabris-behandling. Herregud, jag har behandlats för MS i tre månader redan. Tiden går så himla fort!
Lars

Linda
Du är den person jag beundrar mest
På bloggen
Urtjusig utstyrsel också

Svar: Tack så mycket! :)
Linda Jansson

Annika

Vad bra att du har haft en fin helg, så viktigt för att fylla på energin. Jag förstår att det går upp och ner vad det gäller bloggen. Men jag håller alltid utkik efter dig då jag tycker så mycket om vad du skriver och jag bryr mig verkligen om dig.
Men jag har ju din mail adress!!
Ja, tänk att det har gått tre månader sedan du började med den nya medicinen! tiden går fort!
Bra att du får vara sjukskriven ett tag till.
Varm kram Annika

Svar: Tack Annika, dina ord värmer som vanligt. Är så glad som har dig här<3Massa kramar
Linda Jansson