Pink

Klänning från Saboskirt
 
Vaknade precis ute i soffan på vår terrass, jag somnade visst. Jag skulle ju bara vila ögonen efter middagen. Tur att jag låg under tak för det regnar nu. Erik hade hämtat ett täcke och stoppade om mig innan han tog med sig Bimbo ut på promenad. Herregud vad gött jag sov där ute, jag märkte ingenting. Luften blir ju så mycket fräschare när det regnar och det doftar ljuvligt. Efter att jag vaknade låg jag där länge innan jag kunde förmå mig att gå in igen. 
 
Nu blir det serier hela långa kvällen. Jag behöver verkligen ta det lugnt för jag har fått väldigt ont i kroppen, ondare än vanligt. Jag har känt det ett par dagar nu och det blir bara värre och värre. Jag vet att jag har svårt att ta det lugnt men jag hatar att ta det lugnt! Hursomhelst så märker jag att kroppen säger ifrån nu så jag måste bara bli bättre på att lyssna på den. Jag vet inte om denna värk kommer från cancerbehandlingen, antihormonbehandlingen eller MS-sjukdommen? När jag tänker efter så är det väldigt mycket samma symptom som innan bara mycket värre allting. Så det är svårt att sätta fingret på vart det kommer ifrån. Nästa vecka ska jag iallafall in och få min andra behandlingskur. Hoppas då att jag får chans till att prata med någon sköterska. Jag menar allt är ju så nytt fortfarande och det är verkligen mycket att sätta sig in i.
 
Ha en fin kväll!
 
 
Annika.

Hej Linda.
Jobbigt för dig att du har ont i kroppen.
Men du får väl även någon slags antihormoner? Dessa ger ju även ledvärk och smärta. Finns det ett samarbete mellan onkologen och din ms behandling? Jag hoppas verkligen att du får må bättre och känna energi igen.
Kram Annika

Svar: Hej Annika. Ja det är sant. Jag har haft ont i kroppen och lederna sedan jag startade med tamoxifenet men det har blivit så himla mycket värre nu på väldigt kort tid. Det är därför jag undrar vad som sker. Äter du också dessa tabletter? Hur känner du dig av dem isf? KRAM
Linda Jansson

Annika.

Jag äter något liknande Letrozol som man ger kvinnor som har passerat klimakteriet. Jag känner av ledbesvär, är stel i lederna samt har ont i käkbenet! Trista biverkningar. Men om jag rör på mig och tränar så blir det bättre. Men man kan få förvärrade biverkningar med tiden vad jag har förstått av andra kvinnor. Därför tänker jag att man måste även beakta det vad det gäller din situation. Försöka få en helhetsbild.
Kram gumman 😘

Svar: Just det, det vet jag ju att du gör. Tror jag har frågat dig detta förr.Det där med en helhetsbild har jag tänkt på. Det har blivit så rörigt för mig nu med massa olika läkare och kontaktsköterskor överallt. Det hade varit skönt med någon som har lite koll på båda sjukdomarna. Iallafall någon som man kan bolla med och som kan fråga någon annan kunnig om inte hen kan svara.
Kramar till dig <3
Linda Jansson