Sommaräng

 
 
 
En bättre dag idag! :D Som en klok vän sa till mig, man behöver en urladdning för att ta sig upp igen. Det är precis så det är. Man klarar av att flyta med i vardagslunken och kan göra det ett bra tag men så tillslut kommer den där kraschen och man hamnar på botten. Jag kan ju bara tala för mig själv men jag blir så himla rädd för framtiden, får fruktansvärd dödsångest och vågar liksom inte leva men vill heller inte dö. Ja det är en väldigt konstig känsla och jag kan inte förklara den mer än så just nu. Men det jag har lärt mig är att man måste tillåta sig själv att vara där nere för efter ett tag kommer styrkan tillbaka igen. Kroppen tar liksom hand om det själv. 
Elisabeth

Kroppen (och själen) har ju en fantastisk förmåga till läkning av sig själv. Vilka härliga bilder på dig och vovven! Som jag tror att jag har nämnt så påminner hon väldigt mycket om vår blandrastik som blev 16 år. Jag kan fortfarande känna känslan i handen av att klappa hennes huvud.
Kram till dig!

Svar: Hundar är så himla fantastiska, Bimbo förgyller verkligen mitt liv. Hoppas att hon blir minst 16 år också :DVad var det för raser i din vovve? Kramar
Linda Jansson

Jessica

Älskade du ❤️

Gossa

Mitt fina T❤️ Det kan inte vara lätt när det är som svårast för dig❤️ Men jäklar vilka fina bilder, du klär ❤️ts färg!!!

Svar: Tack min fina vän <3
Linda Jansson

Annika.

Du är så klok Linda. Det är precis som du säger. Samtidigt så arbetar tiden för oss. Vi som haft bc. Det 3 år sedan jag var i behandling och det är först nu som jag börjar lägga det hela bakom mig. Det tar tid, vi har varit med om mycket. Sedan är det oro för återfall. Men när tiden går så blir prognosen bara bättre. De flesta återfall på her2 bc brukar komma inom två år vad jag har läst.
Ha det bra fina du. Du var fantastiskt fin i den röda tröjan på fotot.
Kram 🌼 Annika

Svar: Tack Annika! <3 Jag har alltid undrat vart man räknar ifrån. 2 år från behandlingsstart eller 2 år från färdigbehandlad?Massa kramar till dig <3
Linda Jansson

Linn

Ja, man måste väl ner till botten för att ta sig upp igen. Du är fantastiskt tapper och vi är många som håller på dig. Jag följer dig i din kamp och tror stenhårt på dig!

Och du... Vilket fantastiskt hår du har!!!

Tänker på dig! Kram

Svar: Men tack!! :D Vad glad jag blir. Kramar till dig <3
Linda Jansson

Annika.

Det måste vara 2 år efter färdig behandling. Du har väl passerat det nu? Kram 💗 Mamma

Svar: Jag har precis passerat 2 år från behandlingsstart. Så jag är inte där än men snart :) <3
Linda Jansson

Caroline

Men hur underbart fint är inte håret ditt! 8 mån sedan avslutad behandling , hoppas på lika långt och fint hår som dig inom en snar framtid 😍

Caroline

Men hur underbart fint är inte håret ditt! 8 mån sedan avslutad behandling , hoppas på lika långt och fint hår som dig inom en snar framtid 😍

Svar: Men hur gullig är inte du då, TACK! <3
Linda Jansson

Elisabeth

På tal om hundar...Vår hund Rasta var collie, schäfer, irländsk setter, golden retriever, karelsk björnhund och västgötaspets. Hur det nu gick till...Tre generationer i olika kombinationer...En jättehärlig kompis!

Svar: Oj, shit vad många raser haha. Men underbart! :D
Linda Jansson