#1 Basen

 
Tänkte bjuda på mina bästa sminktips och för att det inte ska bli för mycket information så delar jag upp det i olika inlägg. Jag startar med basen. Kanske för att jag tycker den är viktigast men framförallt är den roligast. Det är basen jag lägger absolut mest tid på och den gör också störst förändring (till det positiva). Bara jag har fixat basen så känner jag mig betydligt mycket fräschare och jag ser mycket piggare ut.
 
 
Det här är produkterna jag använder. 
Transparant puder från Make up Store. Foundation och concealer från MAC. En primer som ger massa lyster från L´oréal, Lumi Magique. Ett matt Bronzing powder från MAC för contouring. Rouge från Isadora (21 mocha blush). 
Sist men inte minst ett wonder powder från Make up Store, Sahara.
 
 
Jag använder mig ofta av tre olika nyanser när det kommer till foundation. Dels för att alltid få ”rätt” nyans oavsett hur blek eller brun jag är Men också för att ansiktet blir mer levande av att använda lite mörkare på vissa ställen och ljusare på andra. Så jag gör en lätt contouring redan när jag lägger min foundation. 
Jag blandar de två ljusaste till hela ansiktet och blandar sedan in den mörkaste under käkbenet och längst upp i pannan.
Studio fix fluid heter den jag använder och har SPF 15, vilket är super! Färgerna är : nc50, nc44 och nc15. Concealern är i färg nc25.
 
 
Den här foundationborsten från Linda Mehren är den absolut bästa jag testat, jag älskar den. Den ger ett jämt och polerat resultat. 
 
 
Detta highlight puder är nästan ett måste i varje tjejs sminkväskan. Det ger verkligen ett extra lyft för hela makeupen. Går att använda i hela ansiktet men också på highlightpunkter i ansiktet eller vart som helst på kroppen. Wonder powder från Make up Store, Sahara.
 
 
 Från vänster, foundationborste från Linda Mehrens. Puderborste från Linda Mehrens. Contouringborste från Make up Store. Rougeborste och en större ögonskuggsborste, även dem från Linda Mehrens. Jag använder alla dessa borstar till min bas.
 
 
Hoppas detta var till någon hjälp eller iallafall gav lite inspiration. I nästa sminkinlägg kommer mina bästa brynprodukter, så håll utkik! 💋
Smink - Sminkprodukter - bas - sminktips
Lars Gustafsson

God jul på dig Linda Hoppas allt går väl
JylKram på dig

Svar: God Jul!
Linda Jansson

veckomagasinet Anne von Porat

Tack för bra info älskar smink

Svar: Kul att du gillade det. God jul!
Linda Jansson

Annika

God Jul! finaste Linda. Jag hoppas att du får en härlig helg med din familj och mycket roligheter!!
Kram Annika

Svar: GOD JUL Annika <3 Massa kramar
Linda Jansson