#2 Ögonbrynen

 
Här kommer fortsättningen på mina bästa sminktips. Denna gång är det brynen som står i fokus. Precis som jag sa sist, att BASEN är min favorit så ligger bryna hack i häl. Innan jag utbildade mig till makeup-artist fyllde jag aldrig i mina bryn. Jag tyckte att jag såg helt galen ut om jag någon gång provade. Idag fyller jag alltid i mina ögonbryn, till och men när jag är osminkad. Det tillför så mycket och ramar in ansiktet. 
 
 
De här penslarna använder jag till mina bryn, samtliga är från Linda Mehrens. De två penslarna längst ut på sidorna skulle jag inte vilja leva utan. Den i mitten är bra att ha men absolut inget måste för min del.
Den snedskurna penseln till höger använder jag tillsammans med Wet`n Wilds brynskugga. Den lilla penseln till vänster använder jag tillsammans med en ljus concealer som jag lägger väldigt tunt under hela brynet, detta ger ett litet lyft till hela ögat. Det sistnämnda är ett het tips som jag vill att du provar :)
 
 
Så här är alltså allt jag använder till mina bryn, varje dag! Jag använder MACs ögonbrynspenna (brunette) för att göra konturerna av hur mitt ögonbryn ska formas. Jag gillar att ha en skarpare ”kant” nedtill och en mjukare upptill. När det är gjort fyller jag i hela brynet med Wet`n Wilds ögonbrynsskugga. (Jag blandar färgerna hela tiden för att göra dem så naturliga som möjligt. Ljusast längst fram och mörkast längst bak) Sist tar jag concelern under brynet, tunt tunt och till sist lite puder på concealerlinjen för att den ska sitta och inte smälta bort under dagen.
 
(Om du vill läsa mitt sminktips om basen så hittar du det HÄR )
 
Hoppas detta var till någon hjälp eller iallafall var lite inspirerande :D
Smink - Sminkprodukter - brynen - sminktips - ögonbryn
JUNITJEJ

Så bra tips!

Svar: Kul att du gillade det! 😊
Linda Jansson