Selfie

Idag är en sådan där dag då jag inte alls vet vad jag ska skriva här. Jag har iallafall en bra dag idag, mår gott inombords liksom. Det är väldigt skönt då jag har haft det ganska jobbigt på sistone. Brottas mycket med mina rädslor och framför allt psyke. Jag har skrivit tusen inlägg om allt jag känner inom mig men vågar aldrig publicera dem. Jag vill ju vara stark och en förebild för andra drabbade och då är det svårt att visa att även jag är liten och svag. Men kanske är det precis det jag behöver, skriva av mig och vara ärlig mot mig själv och andra.
 
Jag har heller inte många jag kan prata med om detta längre. Ni vet man får en viss tid på sig sen ska man må bra och helst vara sitt vanliga JAG igen. När man släpper bomben så finns alla där sen sinar det ut mer och mer. Vet inte sist någon ringde för att fråga hur jag mår. 
Är det inte konstigt, jag går igenom min livs svåraste kris och har aldrig någonsin känt mig mer ensam än jag gör nu.
 
Jaha, det blev ett lite deppigt inlägg trots allt. 

Pinsamheter

 
 
Igår var en riktigt bra dag. Hade en väldigt bra och kreativ dag på jobbet och precis när jag skulle gå fick jag ett samtal från Thea att hon och Marthe skulle möta mig på stationen och hänga med mig hem.
 
Väl på tåget tar Thea upp en varsin "Energidryck" ur väskan (läs vin) haha... Vi var ganska högljuda på tåget och ni vet väl att man ska visa hänsyn i kollektivtrafiken och råkar du prata så lyssnar alla. Herregud, jag som inte ens vill ta telefon när jag reser. Om någon ringer mig så svarar jag inte haha...
Ja, någon hänsyn tog vi inte direkt och vi pratade om allt och inget. Om det senaste som hände när vi var ute för några veckor sen osv. En dam som satt framför oss kunde tillslut inte hålla sig för skratt. Det var när Thea tappade chips i sin urringningen och Marthe var snabb för att ta upp den och råkade trycka ner det ännu mer.
Inte nog med det så råkade jag lägga handen på killens lår som satt mittemot mig haha... Jag vet inte vad som hände men jag är ganska yvig med händerna när jag berättar något med inlevelse så jag antar att det var det som skedde. Han blev så röd i ansiktet, stackarn...
 
När vi kom hem skjutsade Erik oss till matbutiken. Lite påverkade av vinet och varandras sällskap fortsatte hysterin även i affären. Våra munnar gick i ett haha... Droppen var nog när Thea ropar till Erik "Vet du hva som skjedde på toget Erik?" och i samma sekund passerar killen från tåget, han som jag råkade lägga handen på. Då brast vi ut i asgarv haha... Vad är oddsen liksom? 
 
 

Knitted

Allt från Gina Tricot ;)
 
Idag kommer Erik hem, härligt! Längtat så efter honom. Trots det så har jag ändå haft en bra vecka. Jag och Christine drog ut och käkade efter jobbet i onsdags och så sov jag över hos henne. 
 
Jag vet inte vad det är med mig men jag har så himla svårt att bestämma mig nuförtiden. Jag har sådan jäkla beslutsångest att jag inte får någonting gjort. Antar att många känner så men detta har blivit ett stort problem för mig i vardagen. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. För att bara nämna ett exempel så har jag har varit på Plantagen tre gånger för att köpa några växter men jag åker alltid där ifrån utan någonting. Trots att jag lagt saker i vagnen så ombestämmer jag mig och det slutar med att jag går tillbaka med allt igen. 
 
Nu sitter jag och funderar på om jag ska publicera detta eller inte haha... Så nu gör jag det, PUNKT!