Pinsamheter

 
 
Igår var en riktigt bra dag. Hade en väldigt bra och kreativ dag på jobbet och precis när jag skulle gå fick jag ett samtal från Thea att hon och Marthe skulle möta mig på stationen och hänga med mig hem.
 
Väl på tåget tar Thea upp en varsin "Energidryck" ur väskan (läs vin) haha... Vi var ganska högljuda på tåget och ni vet väl att man ska visa hänsyn i kollektivtrafiken och råkar du prata så lyssnar alla. Herregud, jag som inte ens vill ta telefon när jag reser. Om någon ringer mig så svarar jag inte haha...
Ja, någon hänsyn tog vi inte direkt och vi pratade om allt och inget. Om det senaste som hände när vi var ute för några veckor sen osv. En dam som satt framför oss kunde tillslut inte hålla sig för skratt. Det var när Thea tappade chips i sin urringningen och Marthe var snabb för att ta upp den och råkade trycka ner det ännu mer.
Inte nog med det så råkade jag lägga handen på killens lår som satt mittemot mig haha... Jag vet inte vad som hände men jag är ganska yvig med händerna när jag berättar något med inlevelse så jag antar att det var det som skedde. Han blev så röd i ansiktet, stackarn...
 
När vi kom hem skjutsade Erik oss till matbutiken. Lite påverkade av vinet och varandras sällskap fortsatte hysterin även i affären. Våra munnar gick i ett haha... Droppen var nog när Thea ropar till Erik "Vet du hva som skjedde på toget Erik?" och i samma sekund passerar killen från tåget, han som jag råkade lägga handen på. Då brast vi ut i asgarv haha... Vad är oddsen liksom?