Selfie

Idag är en sådan där dag då jag inte alls vet vad jag ska skriva här. Jag har iallafall en bra dag idag, mår gott inombords liksom. Det är väldigt skönt då jag har haft det ganska jobbigt på sistone. Brottas mycket med mina rädslor och framför allt psyke. Jag har skrivit tusen inlägg om allt jag känner inom mig men vågar aldrig publicera dem. Jag vill ju vara stark och en förebild för andra drabbade och då är det svårt att visa att även jag är liten och svag. Men kanske är det precis det jag behöver, skriva av mig och vara ärlig mot mig själv och andra.
 
Jag har heller inte många jag kan prata med om detta längre. Ni vet man får en viss tid på sig sen ska man må bra och helst vara sitt vanliga JAG igen. När man släpper bomben så finns alla där sen sinar det ut mer och mer. Vet inte sist någon ringde för att fråga hur jag mår. 
Är det inte konstigt, jag går igenom min livs svåraste kris och har aldrig någonsin känt mig mer ensam än jag gör nu.
 
Jaha, det blev ett lite deppigt inlägg trots allt. 
P.

Exat samma här :(

Svar: Vi har varandra <3
Linda Jansson

Louise

Hej,
Har gått igenom samma sak som du och förstår dig till fullo! Kramar!

Svar: Massa kramar till dig! <3
Linda Jansson

Susanne

Samma här. Men skriv av dig på bloggen! Det tycker jag är en bra idé, du är en förebild om de så är negativa som positiva känslor du skriver om. Jag skriver av mig på bloggen och det är det bästa jag valt att göra i denna process.

Svar: Tack vad fint sagt <3
Linda Jansson

Annika.

Ja du beskriver verkligheten väl. Det är lätt att känna sig ensam, sedan har ju folk väldigt svårt att förhålla sig till cancer samt även andra svåra händelser som man kan möta under livets gång.
Du har en fin blogg och är en fantastisk förebild. Sedan har du all rätt att fylla den med ditt liv tankar och känslor. Det är din blogg.
Vi väljer att läsa.
Jag tycker att det är så härligt att läsa allt du skriver, dina tankar önskemål och tokigheter 😘 du är så full av liv.! Och det blir jag glad av!
Varm kram Annika.


Svar: Lika klok som vanligt, tack Annika! Du är så himla bra <3Massa kramar till dig <3
Linda Jansson

Linnea

Älskade Linda. Du får gärna prata med mig. För mig finns det inget förväntat slutdatum för din sorg. Jag förväntar mig inte att allt ska vara som förr! ❤️ Jag står stadigt kvar här.

Jag älskar dig!

Svar: Jag älskar dig <3
Linda Jansson

Gossa

Så himla trist att du känner så❤ Då behöver dina nära och kära ta sig i kragen (inklusive jag) Sånna här inlägg är bra för då får man ju sig en tankeställare! Massa kärlek!! (iiiingentiiiing 🤷‍♀️)

Svar: Goa du <3
Linda Jansson

Pammis

Skriver under på det Linnea skrivit redan. Jag är inte påväg någonstans eller förväntar mig att du ska må på ett visst sätt. Jag finns här för dig när som helst på dygnets alla timmar ❤️😘

Svar: Tack <3
Linda Jansson

Jessica

jag önskar du inte kände så hjärtat.. ingen vill du ska känna så. Som Linnea skriver finns inget slutdatum för din sorg och det du varit med om. Styrkekram ❤️❤️

Johanna

Fina Linda. Du är inte ensam. Jag gick faktiskt in på din blogg precis nu för att jag har exakt samma känslor som du har. Fick man cancer? Finns livet efter cancern? Och ensamheten. Jag hatar att vi ska behöva gå igenom det men känslan av att inte vara ensam är något betryggande. Du är en förebild när du skriver både positivt och negativt för som jag skrev först, då vet man att man inte bär på dessa otäcka tankar själv. Skickar massa kärlek och kramar till dig

Svar: Jag håller med dig, verkligen! Det är så viktigt att vädra hur man känner både positivt och negativt. Jag hoppas att allt går bra för dig. Stor kram och tack för dina fina ord <3
Linda Jansson