Silver truck

 
Haft en riktigt härlig helg hemma i Värmland. Många härliga möten, middagar och lite festligheter. Men som vanligt nu för tiden så blir jag väldigt trött fort och jag har inte riktigt lärt mig att hantera det ännu. Men men, jag ska inte klaga. Det kunde varit mycket värre!
 
Var inne på MR-röntgen idag också så nu hoppas vi så klart på goda resultat från den så fort som möjligt. Dock hände det något när jag fick kontrastmedlet. Jag reagerade ju väldigt kraftigt på CT-röntgens kontrastmedel i våras så jag blev väldigt rädd när jag kände hur kroppen sa ifrån. Så rädd att vi fick avbryta! Blev så himla besviken på mig själv, för de sista bilderna man tar med kontrastet är de viktigaste bilderna känns det ju som. Vet inte vad som hände egentligen men jag fick vara kvar en stund efteråt för att se så inget skulle förvärras och det gjorde det inte. Så kanske måste jag in igen för nya bilder, vi får se.

BBQ

 
Finns det bättre mat än grillat? Kanske, men det är ändå något visst med att kunna tillaga sin mat utomhus en varm sommarkväll. Jag fullkomligt älskar det! Nästa sommar ska vi utöka vår uteplats med att bygga till ett enkelare kök, det blir mysigt det. På bilderna ovan ser ni även lite av våra nya loungemöbler som vi köpte här om dagen. Äntligen börjar det utvecklas till ett ställe att umgås och trivas på.

Blåbärssmoothie

 
Skogen är ju full av blåbär just nu och det är verkligen lyxigt att kunna plocka sina egna bär tycker jag. Sen är det ju bara ett plus att de innehåller massa nyttigheter och är supergoda. Här om dagen gjorde vi en god smoothie av just egenplockade blåbär.
 
Gör så här:
200-300g Blåbär
1 banan (ekologisk)
1/2 avocado
Saften av en citron 
Ha i lite kardemumma och kanel, (lovar det gifter sig i munnen). Mängden är av egen smack och tycke.
 
Om du testar den, berätta gärna vad du tyckte då :D
Mat