Enjoying every moment

 
God morgon! Bjuder på några bilder från igår. Jag var bara hemma och njöt av sommarvädret tillsammans med Bimbo och det ser ut  att bli lika fint idag. Det gäller att njuta av alla tillfällen som ges :D
 
Vet ni vad, jag tror att jag klarat mig från eventuella biverkningar av behandlingen jag fick i torsdags, underbart! De skulle komma nu de första dagarna i så fall och jag känner verkligen ingenting. Tänk att jag kan ha lite tur iallafall ;) Nu ska jag väl inte ropa hej än men jag är i allafall gald att jag klarade mig denna gång. 
Jag känner mig också mycket piggare (det beror ju inte av behandlingen men ändå) jag hade nog min värsta tid i ungefär tre veckor. Jag var så himla trött att det inte ens går att förklara men den fasen verkar jag vara på väg ur nu. Men min yrsel sitter i och tycker att det till och med blivit lite värre.
 
Hursomhelst, till något roligare. Idag får vi besök av min syster och hennes sambo. Ska bli så kul att få lite liv här hemma igen. De har så klart med sig deras hund Zigge och det är Bimbos bästa vän eller stora kärlek. De tycker så mycket om varandra och de är så söta tillsammans:D Så Bimbo får också besök i helgen då.
Ha en fin lördag! ♥