you&me

 Så mycket kärlek till denna vackra varelse. Hon gör mig glad varje dag♥
 
Jag har spenderat ett par dagar i Kristinehamn och är nu tillbaka i Norge igen. Vi har packat med oss ett släp fullt av grejer som vi ska tömma nu. Bland annat superfina gamla utemöbler som tillhör mina svärföräldrar och Eriks trummor. Herregud vad mycket grejer man samlar på sig.
 
Jag har iallafall haft ett par riktigt härliga dagar hemma med familjemiddagar, tjejkväll på landet och så har jag även hunnit med mycket vila. Jag orkar inte alls lika mycket som jag gjorde förr, det är inte mycket som ska till för att jag ska bli helt slut. Men det konstiga är att jag fortfarande har energi och viljan till att göra saker, det är egentligen bara ögonen och huvudet som blir slitet. Jag vägrar att låta rädslor, sjukdommar och biverkningar från behandlingar ta över mitt liv. En liten del tar den, det är oundvikligt men jag gör mitt absolut bästa för att istället fokuset på sådnat som gör mig gott.
 
Ska tillbaka till Kristinehamn i slutet av veckan igen. Jumper (ett gammalt Kristinehamnsband) gör comeback med en spelning. Det ser ut som hela stan ska gå på detta event och det verkar bli årets folkfest hemma så det vill jag absolut inte missa!
Rebecca Adnell

Sååå söta bilder! :D

Svar: Tusen tack! :)
Linda Jansson