Lemon t-shirt 🍋

lemon lemon lemon lemon lemon
T-shirt - Gina Tricot // Jeans - H&M  (adlinks)
 
Jag måste lätta upp stämningen lite här i bloggen och passar därför på att visa upp min favorit t-shirt som samtidigt är lite skojig. Citroner är ju det bästa som finns så varför inte klä sig i det också ;) Jag hade ju en baddräkt med citroner i Spanien och den är så klart också en favorit hos mig nu. Just denna t-shirt är slutsåld men det finns en annan som jag kan rekommendera med två körsbär, den hittar du här om du är sugen på en själv :D
 

MS - Lite om bakgrunden

 ♥
 
 
Nu med facit i hand så vet vi att jag fick mitt första skov förra sommaren. Då fick jag nämligen nedsatt känseln i vänster sida, från halsen och hela vägen ner i tårna. Vet att jag kände det väldigt tydligt i duschen, vattenstrålen kändes nästan inte på vänster sida. Jag vet inte om jag har skrivit om det här på bloggen för jag har inte velat klaga så fort det varit något. Hursomhelst, jag frågade läkarna om det men det togs inte på allvar och tillslut så kom känseln tillbaka så både jag och läkarna blev nöjda.
 
Sen hände samma sak i vintras/våras fast på höger sida. Höger är min cancerdrabbade sida och därför tänkte jag att det berodde på operationen och strålning. 
Det var då jag utreddes med CT-röntgen för att se så inget hade tillkommit. Läkarna ville alltså utesluta att jag hade fått tillbaka cancern. Dessa veckor var några av de jobbigaste i mitt liv. Jag vet hur jag förberedde mig på det värsta. Att jag skulle få ett dåligt besked av läkarna och att de skulle ge mig x antal månader kvar att leva. Alltså jag tror ingen (som inte upplevt det samma) kan fatta hur det känns att vara så jäkla rädd för att dö och på riktigt kunna ta på de känslorna som det medför. Det är totalt vidrigt!
 
Jag fick strålande nyheter, ingen cancer i huvudet! Idag kan jag tycka att det är lite konstigt att ingen brydde sig om min förlorade känsel nu heller. Det måste väl ändå bero på något annat då eller hur? Sen vet ni som är cancerpatienter att man nästan inte vågar ifrågasätta eller kräva fler undersökningar. Man får liksom vara glad att man lever och inte be om fler undersökningar eller komma med nya besvär hela tiden. Eller hur? Så jag sa inget heller. 
 
För några veckor sedan fick jag så jäkla ont i huvudet. Det kom som attacker och det gjorde så ont att jag skrek rakt ut. Det var då  jag blev inlagd på sjukhuset här i Norge för att de ville utesluta hjärnblödning. "Tack vare" att jag inte klarade av att genomföra ryggmärgsprovet så fick jag istället en MR-röntgen. Det var då de upptäckte prickarna i huvudet. (Detta såg man alltså inte på CT-röntgen som gjordes någon vecka innan). Läkaren talade om att det var tur att de misslyckats med ryggmärgsprovet för annars hade de förmodligen aldrig upptäck prickarna. Ren tur helt enkelt!

Late dinner

 
 
 
Lika trött idag... Det som är så dumt är att denna trötthet inte går att vila bort. Det är en trötthet som jag inte kan jämföra med någon annan trötthet jag känt tidigare. Den är så fruktansvärt intensiv och ihärdig. Att vara rejält yr i tillägg är ingen höjdare, hoppas att detta går över snart.
 
Jag har varit på sjukhuset och tagit massa nya prover idag. Det blev något fel med ett prov från förra veckan och så ville de har massa andra prover. De på Neurologen ska ha möte med några Onkologer nu på måndag. I och med min cancerbakgrund så måste de vara säkra på att detta är MS och inte något annat. Jag är glad att de tar detta på allvar och dubbelkollar allt. Sen tror jag att de måste se vilka mediciner jag kan ta nu för min nya sjukdom eftersom jag får mycket andra mediciner för cancern fortfarande. Plus att de måste se vilket slags cellgift jag fått kontra den nya medicinen. Vilken djungel!
 
Vi gjorde iallafall en god pastasallad till kvällsmat. Erik drog igång grillen och grillade kycklingen. All mat blir godare grillad, eller hur? :) Man får njuta av de där små sakerna i livet, det är ju trots allt de som betyder något när allt kommer omkring. Natti Natti