Lemons

 
 
 
 God morgon. Bjuder på lite sommarinspiration så här på morgonen. Jag älskar den här baddräkten och den finns att beställa på nelly.com.
 
Jag har det lite jobbigt just nu. Fick ett tungt besked igår som jag försöker att smälta. Jag ska berätta om det vid ett senare tillfälle. Behöver bearbeta det lite själv innan jag är redo att berätta om det.
 
Det jag kan säga är att jag så himla arg på livet! Det är så jävla orättvist och jag fattar inte varför allt ska hända mig. Jag försöker att vara positiv, trots massa motgångar gång på gång men hur mycket ska man orka med egentligen? Det är så mycket som drabbat mig de sista åren. När jag tänker på det så skulle en enda sak av allt som hänt kunna knäcka en människa. MEN jag är stolt över mig själv, att jag gång på gång bara nockar allt motstånd och kör på. Jag känner inte alltid att jag orkar eller vågar hoppas men jag vet att det där jävlaranamma finns i mig och det är jag så glad för. Livet är nu!
Anonym

Blir bedrövad när jag läser detta 😢 men du är en fighter fina Linda 💪.
Jag vill önska dig och Erik en trevlig midsommar 🌺 Skickar massor av styrkekramar till dig💗💗💗
//Janet

Svar: Tack snälla! Detsamma till dig <3
Linda Jansson

Annika.

Fina Linda,
Det knyter sig i magen när jag läser. Du är så ung och får bemästra så mycket svårt. Det är inte rättvist! Jag vill att du ska ha det bra nu!
Trots orosmoln så önskar jag dig och Erik en fin midsommar. Du är fantastisk en riktig fighter med hjärtat på rätta stället.
Stor kram Annika 😘💞

Svar: Tack Annika <3 Jag önskar dig en härlig midsommar. Massa kramar
Linda Jansson

Emma

Ja, livet är så himla orättvist! Du har gått igenom så mycket redan och förtjänar verkligen inte flera motgångar. Jag hoppas så innerligt att du skall få må bra och att du skall få njuta av sommaren!

Min pappa gick bort i cancer 53 år gammal för 4 år sedan och nu har även min mamma drabbats av bröstcancer så jag förstår precis vad du menar när du skriver att du är arg på livet, det är precis vad jag också är!

En stor KRAM till dig!

Svar: Usch och fy för cancer!! Beklagar sorgen med din pappa <3 Jag hoppas att din mamma mår bra (så bra det går) och klarat av all behandling och får förbli frisk. Ingen är värd att behöva genomgå detta och absolut inte att behöva leva med den oro som cancern lämnar efter sig när man är färdigbehandlad.Stor kram till dig och glad midsommar <3
Linda Jansson

Carro

Det har gått 1 år sedan jag fick min diagnos bröstcancer. Världen föll ihop där och då.. Nu har det gått 1 år och jag lever fortfarande, vilket jag förmodligen inte hade gjort om jag inte hade kollat upp den där knölen. Sen vet du hur karusellen går, man glömmer att stanna upp och ta in allt. En är så inne i alla procedurer, fokuserad tror jag. Nu är jag klar med de tre stora behandlingarna (cytostatika, op, strålning). Många runtom tror att nu är hon frisk! Men nu börjar en annan kamp, att bearbeta det som hänt, att bearbeta det som har offrats, men också att bearbeta det som kommer att offras. Alla gör vi olika resor men på nåt sätt hittar vi styrkan. Du har helt rätt i att livet är nu! Bra att påminnas om det!
Ha en underbar midsommar! Kram

Svar: Ja det är det som är så svårt, att få omgivningen att förstå hur det är när man är färdigbehandlad. MAN ÄR INTE KLAR DÅ! Men det är precis det alla tror, precis som du skriver -Nu är hon frisk. Om det ändå vore så väl.Jag håller helt med dig. Innan (vid behandlingen) var man så fokuserad på sin uppgift. Man tänker inte så långt framåt i tiden utan tog dag för dag och behandling för behandling.
Det är ju nu, nu när man släpps "fri" och ska klara sig utan behandling mot denna vidriga sjukdom som det jobbiga börjar...

Hursomhelst, jag önskar dig en fin midsommar och hoppas att du får må bra! Stor kram
Linda Jansson

Sara

Önskar dig en fin midsommar. Många kramar

Svar: Detsamma <3
Linda Jansson

Gossa

Älskar bilderna, såklart! Du... #livetärnu #nästabusigatripärsnart

Svar: Haha!! #nästabustripärsnart Älskar den hashtaggen :D
Linda Jansson

Malin

Fina du❤ Stor KRAM

Svar: <3
Linda Jansson