Ny diagnos - MS

 
Jag vet att några av er undrar vad det är som händer med mig men jag har behövt lite tid att smälta allt ett par dagar. Jag har inte känt mig redo att gå ut med det men jag vet att det är bättre att vara öppen med allt som händer så varför skulle jag sluta med det nu?
 
Jag har precis fått veta att prickarna som de hittade i mitt huvud inte var myror som jag hade hoppats på, det visade sig vara MS. Ja precis, jag har fått sjukdomen MS.
"Multipel skleros, MS, är en sjukdom i det centrala nervsystemet, det vill säga hjärnan och ryggmärgen. Om du har MS uppstår inflammationer och ärr på nervtrådarna och det gör att impulser inte kommer fram som de ska. Det finns ingen behandling som botar sjukdomen, men läkemedel kan bromsa sjukdomsförloppet och lindra besvären." Så står det om man googlar på sjukdomen.
 
 
Min största fråga nu är hur jag kan ha drabbats av både Cancer och MS i så ung ålder och framför allt på så kort tid? Två allvarliga sjukdomar som verkligen ingen vill drabbas av och på mindre än två år. Om man vänder på det, hur många vinner högsta vinnsten på jaktpot två år i rad eller på en hel livstid för den delen. 
Just nu är jag så himla arg, ledsen och förvirrad. Jag har haft så mycket symptom som borde ha gjort mig uppmärksam på att något inte står rätt till men som cancerpatient blir man ibland inte tagen på allvar av varken läkarna eller sig själv för den delen. Det är så himla lätt att tro man blivit hypokondriker och jag har hela tiden trott att det jag har känt berott på hjärnspöken eller biverkningar från den tuffa cancerbehandlingen.
 
Jag har känt mig snurrig och sett dimmigt en längre period men inte velat söka för det. Nu de sista veckorna har jag varit så jäkla trött och det har bara blivit värre och värre. När jag reste till Sverige för några veckor sedan fick jag stanna på en bensinstation och sova en stund för att jag var rädd att jag skulle somna framför ratten. När jag åkte hem från flygplatsen i Skavsta förra veckan så gjorde jag det... Jag vaknade till när gruset yrde och jag var på väg ner i diket men jag klarade mig. Erik och hans pappa fick möta upp mig och köra hem min bil för jag vågade inte fortsätta och jag somnade på några sekunder i passagerarsätet.
 
Nu när jag tänker efter så har jag klagat till tjejerna på jobbet att jag är så jäkla trött. Vet att jag sa till en arbeskollega att jag trodde jag skulle svimma under en lunchpaus och fick lägga mig ner. 
 Mina ögon har varit som två streck, röda och blanka och jag har somnat på tåget. Men jag har hela tiden hittat naturliga förklaringar till varför.
 
Nu fattar jag varför. Nu förstår jag var denna oförklarliga megatröttheten kommer ifrån. Varför jag är så snurrig i huvudet, tappar känsel och varför jag ser suddigt ibland. Jag var inne på ny MR-röntgen för två veckor sedan och det var det jag fick svar på nu. "Det hade tillkommit fler prickar..." Jag är alltså inne i ett sådant skov (som man kallar det) just nu. Inte konstigt att jag är så jäkla trött! 
 
Vet inte mer vad jag ska säga, livet är fruktansvärt orättvist. Det kan iallafall jag skriva under på!
Susanne Jacobsson

Verklig orättvist!!
Massa styrka och kärlek till dig ❤

Svar: Tack snälla du <3 Massa kramar till dig
Linda Jansson

Elisabeth

Nej, det finns ingen rättvisa. Känner jättemycket med dig. Kram

Svar: Tack Elisabeth <3
Linda Jansson

Annika.

Fina Linda, livet provar dig verkligen. Så otroligt orättvist och obegripligt. Jag hoppas att du får kraft att hantera detta. Men du är stark och har tidigare bevisat att du besitter en enorm förmåga att klara svåra saker i livet.
Tänker på dig 💞 Kram Annika

Svar: Tack Annika! Du är lika god som alltid. Massa kramar till dig <3
Linda Jansson

Sara

❤️

Svar: <3
Linda Jansson

Marianne

Blir väldigt ledsen av att läsa detta..som att det inte räckte för din del :( Massa massa styrkekramar till dig! ❤️❤️❤️

Svar: Eller hur, man tycker ju det iaf. Tack för ditt stöd. Det betyder massor för mig <3
Linda Jansson

Janet

Helt ofattbart att allt ska drabba dig fina Linda 💗 blir så fruktansvärt arg och ledsen 😢 Livet är så orättvist! Kramar i massor till dig 💗

Svar: Massa kramar till dig Janet<3
Linda Jansson

Helena Backman

Fina Linda❤ Finner inga ord,Så jävla orättvist livet är,😔jag skickar dig all min styrka och varma kramar i massor💞💞💞

Svar: Tack Helena! Massa kramar till dig <3
Linda Jansson

Linnéa

Min fina älskade skatt <3
Kan inte förstå varför allt ska hända dig. Önskar mer än allt att någon kunde säga att det var ett misstag och att det bara var myror. Jag har alltid trott på att livet skulle behandla dig väl och att du skulle lyckas med det du vill och finna lycka. Det första tror jag inte på längre men den andra delen av meningen tror jag att du kommer komma till. Det finns inget annat. På något sätt kommer du hitta din väg, och bredvid dig finns vi när vägen är bucklig och ibland igenväxt och svår att se. På något sätt hittar vi dit igen, även om vi just nu befinner oss i ett jävligt snårigt dike. Jag tror verkligen det! <3

Svar: Love U <3
Linda Jansson

Thea

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Svar: Goding!! <3
Linda Jansson

Madelene

Styrka till dig, det känns ofattbart att du ska drabbas av allt. Om jag inte minns fel så diagnostiserades Jack Osbourne (Ozzys son) för 5 år sen. Han är lika gammal som dig och är engagerad i mycket som har med sjukdomen att göra. Tror till och med att de har ett tvprogram om det. Ta all hjälp du behöver av de du älskar som finns runt dig. När din styrka sviktar så finns deras kärlek❤

Svar: Tusen tack för ditt stöd och pepp. Kram <3
Linda Jansson

Pammis

Det är så fruktansvärt ofattbart och sjukt. Har tänkt på det varje dag ända sen vi pratade om det och jag kan inte få in hur en person kan drabbas av så mycket som du gjort. Det borde finnas någon rättvisa som fördelade ut orättvisorna bättre kan jag tycka!

Finns här för dig/er, dag som natt ❤️ Älskar dig min fina vän! ❤️

Svar: Älskar dig <3
Linda Jansson

Belma

Tänker på dig ❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Tack <3
Linda Jansson

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

kram

Svar: <3
Linda Jansson

Diana

Men Linda fy så sorgerligt o så orättvist. Vem som nu hittat på rättvisa, om de ens finns. Ta hand om dig o Erik! Du är en fighter som kommer hitta ett guldkantat liv i detta. Finns få som sprider så mycket positiv energi som du! Stor kram! ❤️

Svar: Tack Diana, vad du är fin! Kramar till dig <3
Linda Jansson

Diana

Men Linda fy så sorgerligt o så orättvist. Vem som nu hittat på rättvisa, om de ens finns. Ta hand om dig o Erik! Du är en fighter som kommer hitta ett guldkantat liv i detta. Finns få som sprider så mycket positiv energi som du! Stor kram! ❤️

Emelie Ragén

Men NEJ vilken tråkig läsning :( Vad ledsen jag blir. Usch, som om du inte haft nog med elände!? All styrka och kärlek till dig <3

Svar: Tusen tack Emelie <3 Bamsekramar till dig
Linda Jansson

Maria Lidh

Finner inga ord ❤️ Så fruktansvärt orättvist ❤️

Svar: <3
Linda Jansson

Terés

Så tråkigt att höra Linda! Tänker på dig och Erik ❤️❤️❤️

Terés

Så tråkigt att höra Linda! Tänker på dig och Erik ❤️❤️❤️

Svar: Tack fina du <3
Linda Jansson