Brown

Allt från GinaTricot 
 
Alltså jag är så himla stel i kroppen. Jag har nog nämt det tidigare, att det är en av många biverkningar av Tamoxifenet som jag äter. Men jag har också problem med min högersida efter operation och strålning. Ärrvävnaden har liksom läkt fast mot revbenet och detta gör att jag inte kan lyfta armen över huvudet.
 
MEN, när jag träffade plastikläkaren från Örebro förra veckan så berättade han att det kan finnas hopp för mig. De kanske ska prova att ta fett från andra ställen av min kropp och placera det under huden där jag idag inte ens har underhudsfett. Om allt går som det ska så ska detta leda till att jag får mer rörlighet tillbaka.
 
Jag fick också ett negativt besked, eller ja, de vet inte än men förmodligen kan man inte "bara" ta bort all bröstvävnad och sedan lägga in ett bröstinplantat på min drabbade sida. Huden är för strålskadad och förmodligen skulle jag få mycket komplikationer av en sådan operation och tillslut kanske jag måste ta ut inplantatet. Det finns dock alternativ men de operationerna är mycket större och jag vet inte hur jag ställer mig till det. 
Operation - zoladex

Jassa

 
 
 
 
 
Alltså jag älskar dessa stolar! Vi var en sväng på Ikea igår och jag föll pladask för dessa stolar. Jag älskar egentligen hela kollektionen (Jassa) som de släppt nu. Hela Jassa-kollektionen är handgjorda produkter i indonesiska och sydostasiatiska design, allting är gjort i naturliga material. Stilen är ju suverän! Jag vill ha lite bohemisk känsla på var altan så dessa stolar ska få agera utemöbler hemma hos oss.

Friday

Topp från BikBok
 
Hemma i Norge igen. Jag har varit ett par dagar i Kristinehamn pga sjukhusbesök. Ska berätta om det vid ett senare tillfälle. Hursomhelst så tog jag och Bimbo bilen hit i eftermiddags och nu är vi äntligen hemma igen. 
 
Jag hann även med lite nöjen denna gång. Igår var jag hemma hos min syster. Hjälpte henne att mocka i stallet (första gången jag mockar i hela mitt liv) och sen tog vi en tur på hästryggen i skogen. Bimbo var med så klart och hon sprang så fint bredvid mig och hästen. Det var så himla mysigt, fick massa endorfiner i kroppen.
Idag tog jag och Bimbo en springtur innan frukost. Blev så sugen när jag vaknade och solen sken, lika bra att passa på då :)