Be strong girl

 
 
 
 Body - Missguided // Byxor, Kimono och väska - Gina Tricot 
 
Faan livet är så jäkla tufft ibland. Hur ska man orka? Jag försöker iallafall att hålla modet uppe men ibland kommer det dagar som jag inte klarar det och då är det så jäkla tufft! Det har hänt en del grejer som jag inte orkar berätta om nu men kanske jag gör det med tiden.
 
Hursomhelst, idag får jag iallafall besök från Sverige :) Jag få nämligen hit tre goa och glada tjejer som förhoppningsvis kan få mig på lite bättre tankar. Jag har verkligen sett fram emot denna helg!

10 årsjubileum och konsert

Fartfylld helg! Jobbade i lördags (min första lördag sen jag blev sjuk). Gina firade nämligen 10 år i Norge denna helg och det blev ett väldigt lyckat jippo!

Direkt efter jobbet mötte jag upp Erik för lite käk på en vietnamesisk restaurang som vi återkommer till ofta. Efter det drog vi på konsert med några vänner till Erik. Det var vår gemensamma favorit Thomas Dybdahl som spelade på Sentrum Scene här i Oslo. Det roliga var att vi satt bredvid Thomas Dybdahl på restaurangen. Starestrucked!

Vilken helg vi haft då, rena sommarvärmen! Hemma hos oss var det 21 grader i skuggan i söndags. Så vi passade på att fixa hemma i trädgården. Planterade blommor och rensade upp i rabatterna. Så himla mysigt att kunna fixa i sin egen trädgård. Detta är ju våran första vår i huset och det känns väldigt speciellt.
Vi satt ute till sent på kvällen och bara snackade om livet och drack ett glas vin framför vår fantastiska utsikt över Glomman. Detta kan jag verkligen vänja mig vid!
 

Brown

Allt från GinaTricot 
 
Alltså jag är så himla stel i kroppen. Jag har nog nämt det tidigare, att det är en av många biverkningar av Tamoxifenet som jag äter. Men jag har också problem med min högersida efter operation och strålning. Ärrvävnaden har liksom läkt fast mot revbenet och detta gör att jag inte kan lyfta armen över huvudet.
 
MEN, när jag träffade plastikläkaren från Örebro förra veckan så berättade han att det kan finnas hopp för mig. De kanske ska prova att ta fett från andra ställen av min kropp och placera det under huden där jag idag inte ens har underhudsfett. Om allt går som det ska så ska detta leda till att jag får mer rörlighet tillbaka.
 
Jag fick också ett negativt besked, eller ja, de vet inte än men förmodligen kan man inte "bara" ta bort all bröstvävnad och sedan lägga in ett bröstinplantat på min drabbade sida. Huden är för strålskadad och förmodligen skulle jag få mycket komplikationer av en sådan operation och tillslut kanske jag måste ta ut inplantatet. Det finns dock alternativ men de operationerna är mycket större och jag vet inte hur jag ställer mig till det. 
Operation - zoladex