Brown

Allt från GinaTricot 
 
Alltså jag är så himla stel i kroppen. Jag har nog nämt det tidigare, att det är en av många biverkningar av Tamoxifenet som jag äter. Men jag har också problem med min högersida efter operation och strålning. Ärrvävnaden har liksom läkt fast mot revbenet och detta gör att jag inte kan lyfta armen över huvudet.
 
MEN, när jag träffade plastikläkaren från Örebro förra veckan så berättade han att det kan finnas hopp för mig. De kanske ska prova att ta fett från andra ställen av min kropp och placera det under huden där jag idag inte ens har underhudsfett. Om allt går som det ska så ska detta leda till att jag får mer rörlighet tillbaka.
 
Jag fick också ett negativt besked, eller ja, de vet inte än men förmodligen kan man inte "bara" ta bort all bröstvävnad och sedan lägga in ett bröstinplantat på min drabbade sida. Huden är för strålskadad och förmodligen skulle jag få mycket komplikationer av en sådan operation och tillslut kanske jag måste ta ut inplantatet. Det finns dock alternativ men de operationerna är mycket större och jag vet inte hur jag ställer mig till det. 
Operation - zoladex
Johanna

Känner igen mig med stelhet vid operationsstället, även om det var benet för mig. Jag har gått på så kallad kraniosakralbehandling ett par gånger och det har verkligen hjälpt mig med smidighet och rörlighet. Det är ju alternativ behandling, och vet inte om det kan hjälpa dig, men ett tips iaf. Kram på dig och tack för att du delar med dig på bloggen.

Svar: Tack för tipset! Kram till dig med <3
Linda Jansson