Färdigheter

 
Kom på att jag har lite bilder från när Thea och Tom var över på middag förra veckan. Thea och jag är gamla arbetskollegor som med tiden har utvecklat sig till en fin vänskap. Hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Hon och Tom är verkligen ett härligt par. Lättsamma, spontana och generösa, det gillar jag. Så klart blev det grillat men det var för kallt för att sitta ute. 

Silke

Blus från Ginas senaste Exclusive collection
 
 Tänkte publicera detta inlägg tidigare i dag men tiden flög iväg. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon ringer klockan tidigt. Det är jobb på agendan och så ska jag till min läkare och få min Zoladexspruta. Ni vet den där superstora sprutan som även gör att jag hamnar i ett kemiskt klimakteriet men ledvärk, vallningar och allt vad det innebär. Det är ett högt pris man får betala men om det hjälper mot återfall så är det absolut värt det!

Flamingos

Idag är jag ledig och ska sätta mig och kolla lite resor. Jag och en vän har nämligen en plan på att sticka iväg på en weekend nu i juni. Vart vet vi inte än men vi har lite olika ideér. Jag älskar kombinationen storstad och hav men vi får se vart vi hamnar. Bilderna ovan är från i helgen, önksar mååånga fler sådana dagar! :)