Good days and bad days

 
 
Är det någon mer än jag som redan känner sig klar med vinter och kyla? Jag borde verkligen flytta från Norden.
Hittade de här bilderna i min mobil och kände att jag var tvungen att slänga upp dem här då de tilltalade mig väldigt mycket nu när det är så mörkt och kallt ute.
Båda bilderna är från i somras, en av de bättre dagarna helt klart.
 
Annars då, jag har varit på sjukhuset idag och fått medicin för min MS. Är så fruktansvärt trött på att vara sjuk, ha ont i kroppen, vara yr, trött, rädd, inte kunna jobba och framför allt på att vara ensam så mycket som jag är.
Hur kunde mitt liv bli så här? Jag hatar verkligen hur allt blivit och jag har så svårt att se en väg ur allt elände.
Ja, en sådan dag idag...

Please

 
Hej hej! Idag har jag varit hos min tandläkare och gjort en bettskena som jag ska ha på nätterna så att tänderna ska hålla sig på plats efter att jag tog ut tandställningen. Dock behövdes det bara i underkäken sa han så jag hoppas verkligen att det stämmer, för det är ju trots allt överkäken som är viktigast! ;)
Jag har även en tunn tråd på baksidan i både över- och underkäken som ska sitta ett bra tag så den gör väl lite nytta också kan jag tänka mig.
 
Annars då, här är det snökaos idag igen. Det är väl typiskt att jag måste ut på vägarna just de dagarna man helst bara vill slippa ge sig ut överhuvudtaget. Jag kör alltid försiktigt i sådant här väglag men man vet ju aldrig vem man möter. Det fick jag verkligen bli varse idag kan jag lova. 
Jag mötte nämligen en lastbil med släp i en skarp kurva och ser bara hur släpet tappar fäste och glider ut på min körbana. Herregud, vilken otrevlig upplevelse! Vi båda hade tur och vi missade varandra precis men som sagt det var bara TUR! Så snälla, kör försiktigt på vägarna. Tänk både på dig själv och de du möter ute i trafiken. 

Tacombi

 
Vilken matresa detta blev. Herregud vad god mat vi åt hela tiden. Sista kvällen hade vi inga middagsplaner utan strosade bara runt i Soho (där vi bodde) för att ta fösta bästa matställe typ. Då hittade vi det här coola sälle, Taombi :D
 
 
 
Alltså jag totalälskar alla fräna ställen vi besökte under denna resa. Gillar man sådan här stil ska man absolut besöka Soho. Jag gillar att lokalerna är så otroligt enkla men att man ändå har tänkt till på precis alla ditaljer, smått som stort. Som den där gamla Volkswagen, fantastiskt kul! :D
 
 
 
 
Jag har tyvärr inte någon mer bild på maten förutom "för-snackset" haha. Vi båda blev så himla exalterade när maten kom in att tanken på att fota den inte längre existerade. Hursomhelst, vi fick iallafall beställa in massa olika smårätter, typ som tapas men i tacoanda. (Jag lovar att detta var allt annat än svennetacos). Jag minns hur vi båda frossade och nästan skyndade oss att ta av varandras tallrikar innan den andra hann äta upp sitt. Allt var så himla gott.
 
 
 
Till och med toaletten var frän haha:D
 
 
 På återseende Tacombi, du var fin, god och mycket trevlig!
Resor - industriell - industristil - mat - new york - tacombi