My weekend x3

 
 
 
Här är tre bilder från min helg. I fredags åkte jag ju tillbaka till Norge igen och denna gång tog jag inte bara med mig min egen hund Bimbo över norska grensen utan även Pappas hund, Ture. 
Det är så himla gosigt att vara omringad av djur, jag mår så bra av det. Jag sover dock ganska dåligt pga att de båda ska sova i sängen men jag har inte mage att ta ner dem haha...
 
Jag har även börjat samla på löv som ni ser på bild nummer två. Haha, I know, jag är knäpp! Men de är ju så fina nu när de faller och det är faktiskt väldigt rogivande att leta fina löv när jag är ute med hundarna. Lite som terapi - prova! :D

Piffa upp middagen med sesamfrön

 
 
 
 
Ett litet tips till den som gillar att snygga till sin tillvaro i all sin enkelhet. Strö lite sesamfrön över maten. Detta enkla knep piffar upp vilken enkel maträtt som helst. Som denna måltid ovan, det är rester från en Tonfisksallad som vi åt till lunch idag.
Är du som jag och gärna lägger upp maten snyggt på tallriken? Eller kanske är en som nästan äter med ögonen?Då är det ju ännu viktigare och även kul att snygga till mat ytterligare ;)
Jag älskar sådant, trots vetskapen om att den eventuellt ska blandas, mosas eller förstöras på något annat sätt bara någon sekund efter.
 
 
Hoppas ni haft en fin helg. Här hemma har vi spelat TV-spel hela helgen. Erik har nämligen skaffat nya Nintendo Switch, så Zelda har gått hett här de sista dagarna kan jag lova :D

Helleren

 
Vi besökte Helleren för några veckor sedan. De små söta husen under bergshellen är ett kulturminne vid Jøssingfjorden. Erik var här för några år sedan på jobb och alltid sagt att han ville visa mig detta ställe. Så därför passade vi på när vi ändå var i närheten. 
(Erik frågade precis "Vill du lägga med en scanningsbild av området också?" Haha, nej!;-))