a November look

 
 
Mer bilder på denna look kommer upp här snart.
 
 
Jag håller på att laga Gröncurry-gryta här hemma. Ni vet en sådan där med grön currypaste, kyckling och massa grönsaker. Chilli och vitlök är också en viktig ingridiens så klart. Jag hör hur det kokar från plattan i köket så det stressar mig lite haha... Erik är nere och spelar trummor för fullt, det är ljud överallt :D Han ska ju fixa sin studio här hemma men den har blivit lite nedprioriterad. Vi har ett stort rum bredvid ena garaget som ska bli hans studio. Erik har nämligen ett stort musikintresse och detta kommer bli så himla bra när det blir klart.
Just nu står trummorna i vårat gästrum och där är det verkligen inte ljudisolerat om man säger så. Men jag hör hellre på trumljud än tar ifrån honom sitt stora intresse. Jag vet att han mår så bra när han sitter där nere och trummar så det är värt det tusen gånger om men jag ska uppmuntra honom att börja fixa sin studio, hehe ;)
Sofia

Vilka fantastiskt fina foton du tar! Vad använder du för kamera, redigeringsverktyg? Hittade hit för några dagar sedan och älskar verkligen dina fina foton! Kram till dig.

Svar: Hej Sofia, vad glad jag blir att du hittat hit😊 Jag fotar med en Sonykamera och har olika objektiv, beroende på vad det är jag ska fota. Sen redigerar jag alltid mina bilder i Lightroom 👌 stor kram till dig
Linda Jansson

AngelicasVärld

Grymt snyggt!! Gillar att kappan och tröjan går lite ton-i-ton!

Svar: Jag med 🤗
Linda Jansson

Pammis

Översta bilden på dig 🙌🏼🙌🏼😍

Svar: 😘
Linda Jansson

Hemma Hos Felicia

wow, så himla fina bilder på dig!!

Svar: Tusen tack!
Linda Jansson