Clarion hotell air

 
Efter tolv timmar i bilen var det väldigt skönt att bli serverad god mat på hotellet i Stavanger. Bilresan som skulle ta ca sju timmar (utan stopp) drog ut på tiden kan man ju lugnt säga. Det blev väldigt många små stopp längs vägen som ni säkert förstår. Eftersom Bimbo var med oss var det behövligt att få sträcka på benen, både för oss och för henne.
Plus att när vi äntligen var högst upp bland bergen var vägen plötsligt avstängd. Vi visste att detta kunde ske och hade därför kollat upp detta noga innan vi valde denna väg. Vägen skulle vara öppen men det var den inte. Så när vi "bara" hade två timmar kvar blev vi tvungna att vända och hitta en ny väg. Det är så mycket berg just vid denna del så det fanns egentligen bara ett allternativ. Helt plötsligt hade vi fyra och en halv timma kvar! Det var lite tungt där ett tag men det var bara att gilla läget.
 
Så ja, det var väldigt skönt att komma fram till hotellet. Bara sätta sig till bords, äta och dricka gott och efter det var det läggdags. Vi somnade på några sekunder haha.