Please

 
Hej hej! Idag har jag varit hos min tandläkare och gjort en bettskena som jag ska ha på nätterna så att tänderna ska hålla sig på plats efter att jag tog ut tandställningen. Dock behövdes det bara i underkäken sa han så jag hoppas verkligen att det stämmer, för det är ju trots allt överkäken som är viktigast! ;)
Jag har även en tunn tråd på baksidan i både över- och underkäken som ska sitta ett bra tag så den gör väl lite nytta också kan jag tänka mig.
 
Annars då, här är det snökaos idag igen. Det är väl typiskt att jag måste ut på vägarna just de dagarna man helst bara vill slippa ge sig ut överhuvudtaget. Jag kör alltid försiktigt i sådant här väglag men man vet ju aldrig vem man möter. Det fick jag verkligen bli varse idag kan jag lova. 
Jag mötte nämligen en lastbil med släp i en skarp kurva och ser bara hur släpet tappar fäste och glider ut på min körbana. Herregud, vilken otrevlig upplevelse! Vi båda hade tur och vi missade varandra precis men som sagt det var bara TUR! Så snälla, kör försiktigt på vägarna. Tänk både på dig själv och de du möter ute i trafiken.