Road Trip in Norway

 
Vilken helg vi haft, intensiv men helt fantastisk! Målet var Oslo - Stavanger, tur och retur på mindre än 48 timmar och det är en jäkla bit att köra kan jag lova. Resan är över hundra mil. Dock hade vi inte Stavanger som mål och höjdpunkt. Nej, det var resan dit och tillbaka som var upplevelsen, inte målet. Precis som i Alkemisten om ni läst den;)
 
Vi åkte hemifrån tidigt på lördag morgon, innan solen gått upp och vi var hemma sent på söndagkväll igen. Vi har upplevt så mycket på kort tid och det har bidragit till att jag är fullproppad med positiv energi och glädje inombords. Jag har så klart massa bilder, vilket jag tror att ni förstår och det kommer komma massor här.
 
Första bilden i detta inlägg var den första bilden jag tog under denna resa, redan där förstod jag att detta kommer att bli en otrolig resa. Norge alltså, herregud vilket vackert land.  
Att vi stötte på en räv längs vägen var ju bara pricken över i:et. Så fin och nyfiken. Kul att jag fick fota honom innan han bestämde sig för att dra vidare in i skogen.