Mitt i veckan

 
Bjuder på några strandbilder från vår road trip till Stavanger förra helgen. Det var så himla fint här. Mer bilder från vår weekend-resa hittar du under kategorien "resor".
 
 
Jag är fortfarande hemma i Kristinehamn. Hade en plan om att åka hem till Norge imorgon men just nu ser det ut som att jag måste skjuta upp hemresan ännu en dag. Vi får se, jag tar det som det kommer helt enkelt.
 
Igår hade jag en väldigt härlig kväll med mina barndomsvänner. Vi käkade god mat och spelade spel, det börjar bli en tradition och sådana här kvällar slutar alltid i hysteri och kaos haha. Alla pratar i mun på varandra och beskyller varandra för fusk. Jag älskar ju sådant, det är ju det som är livet och det bjuder på många skratt.
 
Idag har jag varit ute på en skogsrunds med fyra gosiga hundar haha, ju fler desto bättre :) Jag har även hunnit med en lunch tillsammans med min pappa och syster.
Det ä ett fullspeckat schema här hemma men det gör mig inget alls. Ikväll ska jag träna. Detta blir det andra träningspasset denna vecka. Jag och min syster fick något infall i måndags och drog iväg på ett Sumba-pass och det var så kul. Jag fick så himla mycket endorfiner i kroppen av det så jag ser verkligen fram emot kvällens danspass. 
Anonym

Hej igen! Jag tänkte kolla med dig, jag har för mig att du skrev ett inlägg (som jag inte hittar nu) att du sålde plädar med stort garn. Får man fråga vad det skulle kosta? / Denice

Svar: Hej, vad kul att du hör av dig! Priset beror lite på vilken storlek du vill ha😊
Linda Jansson

Denice

Alltså, jag som skrev kommentaren över.