Trött på att vara trött


 
 
God kväll! Erik lagade en god vietnamesisk middag till oss ikväll, så nu har vi båda hamnat i matkoma här hemma. Jag åt lunch så sent idag så jag var fortfarande mätt när det var dags att äta igen, men trots det frossade jag som aldrig förr. Det är ju så med god mat, man kan liksom inte låta bli. 
 
 
Till något tråkigt. Jag upplever att tröttheten har smugit sig tillbaka igen, mer och mer. Jag lider ju av fatigue men jag har för ett tag sedan tyckt att det blivit bättre. Därför är det extra irriterande när jag märker att det börjar styra mitt liv igen. Jag fick till och med ställa in planerna jag hade i lördags. Jag skulle på julfest med Gina-tjejerna men jag fick lämna återbud. Detta var något jag verkligen sett fram emot då jag inte träffat många av mina arbetskamrater sedan jag blev sjukskriven i juni. Hursomhelst, jag hoppas att detta bara är en fas och att det snart blir bra igen.
 
Imorgon ska jag till sjukhuset för att kolla upp mina ögon. Jag är ju så yr, snurrig och ser svarta prickar hela tiden. De misstänker en inflammation i någon ögonnerv (eller något liknande). Vet egentligen inte varför jag ska iväg för att kolla upp detta då det är ett vanligt symptom vid MS.
Trots det hoppas jag ändå att detta bara är något enkelt, och att man kanske till och med kan bota det. jag orkar inte med mer sjukdomar eller biverkningar nu. 
Nu är det väl ändå min tur att få lite medvind här i livet!
Emnitus - Mode

så snygg topp du har!

ha en underbar dag
kram

Svar: Tack, detsamma till dig! :D
Linda Jansson

Emma

Hoppas det går bra på sjukhuset och att det blir bättre med tröttheten ❤️ Jättefin topp!

Svar: Tack och tack! :)
Linda Jansson